lauantai 20. joulukuuta 2008

Tätä on luvassa..lisää..


Nämä ovat nyt sitten ihan valmiita lahjaksi. Lisäsin niihin nuo nyörit.. Kuvat ja tekstit on painettu leimasimen kanssa, värittömällä musteella. Sen päälle embossausjauhetta, ylimääräiset pois ja tehokkaalla kuumailmapuhaltimella lämpöä leimausta kohti. Hienoja tuli. Kaikista on hiottu hieman maalia hiomapaperilla pois, sieltä ja täältä ja vähän vielä tuolta.. vaikuttaa paljolti lopputulokseen.. :)
Piparipojista tulee kaikista vähän erilaisia kuvioiden suhteen.. Mutta tykkään silti kaikista niistä. Suloisia, etten sanoisi.. :) Eipähän tarvitse pähkäillä lahjoja sen suuremmin.. Mies taisi päästä tänä vuonna turhan helpolla lahjojen suhteen.. Jotain pientä se silti tosiaan haluaa huomenna mennä katsomaan. Onneksi sain sen järkiinsä, kun ehdotti ensin Ideaparkin matkaa.. Kieltäydyin moisesta matkasta, kun ei ole intoa lähteä ihan huvin vuoksi sinne väen paljouteen.. Ei kiitos..
Koitan tässä samalla laittaa tytöille syötävää, neuloa Minttumaaria ja suunnitella lahjoja.. Kiirettä siis pitää.. parempi taas jatkaa puuhia!

2 kommenttia:

marja kirjoitti...

Ihania!!Tosi kauniita:)!

Filya kirjoitti...

Nauratti kun luin tuosta, että miehesi olisi mieleellään lähtenyt Ideaparkiin, mutta sinä kieltäydyit :) Yleensähän se on juuri toisinpäin!