keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Yksi kerä selätetty..

Ei se ollutkaan niin yksinkertaista eilen illalla.. että lapset nukkumaan ja neulomaan. Kuopus ei ollut väsynyt laisinkaan. Mies sitten meni muka-nukkumaan neidin viereen meidän sänkyyn - nukahti sinne itsekin.. Ajattelin, että mukavan rauhallista. Kunnes sitten koira keksi tulla sohvalla kainaloon; kyllä, tuo iso rontti tuli kylkeen kiinni ja laski päänsä syliini ja alkoi kuorsata miltei välittömästi. Oikeastihan sillä ei ole mitään asiaa sohvalle ja tietää sen. Se vaan osaa valita sen hetken, kun mulla ei ole sydäntä kieltää sitä. Aikansa se siinä nukkui ja meni takaisin lattialle kuorsaamaan. Hellyydenkipeä.. :)
Kerällisen verran kudoin Mamboa ja puolet taitaa olla takakappaleesta kasassa:

Tätä Mamboa pitäisi tosiaan itsekin haalia lisää, kun halvalla saisi.. Niin mukavaa lankaa neuloa - nopeasti valmista ja lämmintä. Täytyy toivoa, että tulee sopiva, 134 koon mukaan teen. Lankaa ainakin on tarpeeksi - 8 kerää. Sen määrän pitäisi riittää. Toiselle tytölle täytyy varmaan keksiä vastaava takki. Laatikoissa on sitä vihreää Mamboa, mutta kun se olisi buukattu Vihervaaralle.. Edelleen kuvittelen ehtiväni tekemään sen jossain välissä. Tavoitteita pitää olla ja sitä rataa..

Nyt toivon saavani kodin pikaisesti siivoksi, pyykkikoneen pyörimään ja heittäytyä sohvalle neulomaan. :) Se on onneksi ihan realistinen tavoite. Palailen asiaan vielä sitten myöhemmin tänään.. Moiks!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Pitäisiköhän minunkin jostain haalia mamboa...

Mammutti kirjoitti...

Mambo on yllättävän kivaa neulottavaa.
Hyvää ja käsityörikasta vuotta 2009!