keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Eihän se mihinkään riittänyt..

Kiitos Sinille tarjouksesta.. mutta hätänen kun olen, niin hoidin hahtuvan loppumisen taas omalla hienolla tyylilläni.. korvasin sen toisella hahtuvalla.. :D Se jämävihreä ei käynyt värinsä puolesta ollenkaan, lisäksi se ei olisi millään riittänyt yhden tumpun kärkeen ja kahteen peukaloon. joten.. harmaa sai kelvata, jotta tulisi jotain valmistakin. Ja nythän niitä on, kolme paria tilkkutäkkihahtuvatumppuja.. :D En yhtään liioittele:
Mutta onneksi kirjava värivalikoima ei mitenkään vaikuta tumppujen lämmittävyyteen. Onneksi.. ja vielä kerran onneksi.. Eiköhän ne lapsille kelpaa. 2. ja 3. pari ovat siis ne uudet ja niihin upposi 108 g hahtuvaa. Nyt siis pesukoneeseen pyörimään, kun on noinkin monet kasassa. Katsotaan mitä tulee sitten ulos koneesta..
Hahtuvaa olisi vielä jäljellä, joitain jämäkiekkoja.. kuten myös kaikkia muitakin lankoja on riittämiin. Viikko sitten hiplailin Mambo-keriä sekä ihailin uusia Novitan lankoja.. jotenkin se järki vain voitti.. ja langat jäi kauppaan.. :D Ehkä siihen vaikutti se, että oli jo samaisella kauppareissulla käyttänyt aika kiitettävästi rahaa.. Toisaalta olisko se muutama kerä siinä *konkurssissa* enää tuntunut.. tuskin..
Tumpputehtaan ylläpito voisi olla ihan paikallaan.. niille kun on jatkuvaa tarvetta.. hmm.. ja muutamat synttäritkin on tiedossa.. Toisaalta tahtoisin tehdä todellakin liki kaikkea mitä kolahtaa jostain lehdestä.. Kummitytöllekin on todo-listalla se paita, joka piti jo jouluksi tehdä.. Maaliskuulla on synttärit.. joten ihan paniikki ei vielä ole.. kaipa sekin vielä kehittyy jostain.. :D ja tulee kiire.
Jaa'a.. taas on ruuan aika.. joten heippa!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Minusta nuo tilkkutäkit ovat oikeastaan aika kivat:)