perjantai 23. tammikuuta 2009

Kaulaliina.

Pikaisesti ja lahjaksi. Tein siis eilen pitkin päivää kaulaliinaa lahjaksi 8 v. tytölle. Olin fiksu ja valitsin langaksi Mambon, joten sain jotain valmiiksikin. :D Ohjetta en jaksanu alkaa etsiä, joten sävelsin jotain itse ja tälläinen siitä tuli:

Silmukoita on 20. Ensiksi kolme kerrosta ainaoikeaa, sen jälkeen reunoissa 3 silmukalla ainaoikeaa. Palmikossa on 6 silmukkaa ja palmikon molemmin puolin 4 silmukalla nurjaa. Palmikon kierrot on tehty ensin 9. kerroksella ja sen jälkeen joka 10. kerros, jotta osuvat kaikki oikealle puolelle tehtäviksi. :) Loppuun samalaiset kerrokset kuin alussa ja päättely. Ihan kiva, lämmin ja pehmeä kaulaliina. Mitta sille kertyi hieman vajaa 130 cm ja lankaa kului 139 g.

Nyt voisi sitten kuvitella olevansa sen verran terve :) , että jaksaisi taas alkaa pöllyttelemään lankoja käsissään. Viikko tässä onkin jo mennyt.. Jäljellä vielä niistämistä, mutta toivon että sekin loppuisi pian. Toivottavasti mitään tauteja ei keksi enää tän talven aikana keksi iskeä kynsiään minuun. Ei ainakaan mitään oksennustautia.. jos saa toivoa.

Lapsilla olisi varmaan käyttöä huovutetuille lapasille.. Niitä siis.. kai.. Kun en oikein tiedä. Toinen Mambo-takkikin pitäisi saada.. No, mielialan mukaan puikoille jotain.. Kitten-myssykkä on edelleen jäissä.. voi sitä raukkaa.. kai se valmistuu - joskus. :) Nyt taas kotitöiden pariin, jotta voi hyvillä mielin neuloa. Hyvää perjantaita kaikille!

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kiva, että olet paranemaan päin! Hienon kaulaliinan olet tehnyt. Mamabosta onneksi valmistuu nopeasti.

villanne kirjoitti...

Kaunis huivi!

sade kirjoitti...

Ihana kaulaliina! <3

Heli kirjoitti...

Mukavaa, että elämä voittaa!! Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin sitkeä nuha!

Lettu kirjoitti...

Hih, meillähän onkin ollut sama lanka käsittelyssä. Saman värisenä ja palmikkokaulaliinan tein minäkin, aikuisen koon :)

Eua kirjoitti...

Selvästi olet paranemaan päin, kun jaksat jo uusia projekteja suunnitella!

SatuK kirjoitti...

Kiva huivi! Mä tosin luin pariinkin kertaan otsikoksi "kaitaliina" ja ihmettelin, että oletpas paksusta neulonut..

Sairastaminen on ihan peestä. Meillä on pienin 40 asteen kuumeessa ja sellaisessa yskässä, että täällä tuskin kukaan nukkuu ensi yönä. Ei ainakaan, jollei pääse irti koneelta.

Heli kirjoitti...

Kilpailua olis tarjolla mun sivulla... ;)