keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kuinkas kävikään..

Mulla otti ja hajosi eilen tietokoneen kovalevy.. Very nice. Kaikki kuvat on siellä sisällä edelleen.. Mutta ihana siskon mies on luvannut katsoa asian laidan, kun töiltään ehtii.. että voidaanko ne kuvat saada ulos sieltä. Lupasi kyllä, että saadaan. Joten elän toivossa. Tänään vielä muistin, että lankataulukkokin on siellä koneella ainoastaan tallessa. Onneksi sentään blogissa näkyy tuo grammamäärä.. Että sentään grammoja voin vähennellä.. kun tiedän mitä on olemassa.
Nyt on sitten käytössä uusi, tänään ostettu kone ja koitan tulla sinuiksi tämän kanssa. Täytyy sanoa, että Macin kanssa tulee kyllä helpolla toimeen.. Joten eiköhän tämä tästä hiljalleen ala sujumaan. 

Sitten käsitöistä vielä sen verran, että toinen hihakin alkaa olla loppusuoralla jo. Huomenna pitää saada pusero kyllä valmiiksi, että voin alkaa kirjailla leppistä. :) Joten odotellaan huomista ja mä jatkan koneeseen tutustumista. Moiks..!

5 kommenttia:

SatuK kirjoitti...

Äh tuota konetta! Meidän kovalevyltä on saatu kerran kuvat talteen. Sen jälkeen meille muuttikin sitten kaksi varmuuslevyä..

Sä oot käsittämättömän nopea! Mäkin aloitin juuri vähän vihreää Samosta - tosin virkkaamalla ja tiskirättimuodossa. Täytyy tuumailla mistä langasta sais parhaimmat luutut.

marja kirjoitti...

Meillä kans tää kakkoskone huutaa siihen malliin,et...
Tein justiin kuvatilauksen,et sen puoleen ei ole pelkoa:)

Täällä ahkeroidaan taas tuttuun malliin:D!

MarjutJ kirjoitti...

Onko sinulla leppiksestä malli jossain vai kehitteletkö omasta päästä? Jos joskus tarvitsisi...

Teija kirjoitti...

hyvää Ystävänpäivää <3

marja kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää:)!