lauantai 7. helmikuuta 2009

Lauantaita..

Kummasti se on viikko taas kohta mennyt.. Viikolla tuli erittäin mukavaa postia..Teijalta. Kuvankin ennätin ottamaan vasta nyt aamulla ja 2/3 lähetyksen sisällöstä puuttuu kuvasta; karkit on syöty ja Hello Kitty -pelikortteja en jaksanut hakea yläkerrasta. (Tuosta linkistä näkyy koko sisältö..) Mutta nämä olivat kuitenkin aivan huippuihanat ja juuri sopivat:

Nyt mulla on kadehdittavan ihanat jalkojen lämmikkeet perhekahvilaan.. :)

Puikoilla on nyt ihanaa lankaa.. Kun en voinut alkaa laskemaan omaa ohjetta neuletakille (lapsi oli joko koulussa tai sitten nukkumassa..) aloitin sitten edes jotain.. ja se jotain oli Kerttu-sukat itselle ihasta Nalle colorista, jota on jemmattu laatikossa kuin aarretta.

Hukkuuhan ne kuviot taas langan kirjavuuteen.. Mutta eipä haitannut viimeksikään siitä Rellanan musta-harmaa-punaisesta langasta tehtynä..joten ei nytkään. Aikas namut näistäkin tulee.. suloiset ja ihanat. :)

Viikon päästä sunnuntaina olisi meidän kuopus kutsuttu 3-vuotiaan tytön synttäreille.. me taidetaan silti lähteä miehen kanssa mukaan.. :) Jotain lahjaa kuitenkin mietin. Synttärisankarin äiti tekee itsekin käsitöitä sen minkä ehtii kahdelta lapselta.. joten jotain itsetehtyä olisi kiva antaa.. Pähkäilin jotain neuleliiviä, johon olisin kirjonut Hello Kittyn. Onko taas vähän suuret haaveet..? No on.. Mutta 3v on kuitenkin 3v eli pieni vielä.. :D ja pienet neuleethan valmistuu nopsaan. :D Joten jos en muuta keksi, niin sellainen sitten.. Kunhan vain löydän jonkun valmiin ohjeen jostain, josta saan tarpeen mukaan muokattua mieleiseni. :)

Koska nyt on lauantai.. on myös siivouspäivä.. joten kaikki siivoksi ja muutama matto ulos tuulettumaan. Onneksi on sentään edes jonkinlainen perussiivo eikä mitään kaaosta.. Joten mukavaa lauantaita kaikille.. täällä se on ainakin ihanan luminen.. ainakin 10-15 cm tuli eilisen ja yön aikana lisää.. :) Kivaa! Ja nyt moi!

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Ihanat tossut olet saanut. :)

MarjutJ kirjoitti...

Voi, miten hienot tossut! Ja hyvä tehdä välillä itselleenkin jotain ja herkkulangasta, tottakai:)