torstai 27. elokuuta 2009

Jotain valmista.. mutta..

Mitään kuvaa käsitöistä ei ole nyt tarjota.. Taisin neuloa Fifin..kolmiomallisena.. juu.. se se oli. Kas kun niin paljon tullut selattua taas malleja, että ei enää muista mitää saa valmiiksi asti.. :) Jaksaisin nyt vain laittaa sen likoamaan ja sitten pingottumaan.. Jos huomenna..

Sitten viime viikonloppuna löysin Novitan Amor-lankaa, sinistä, kerän verran puoleen hintaan.. Sen neuloin huiviksi asti.. Kaikki tytöt tahtovat sitä itselleen.. ilmeisesti pörrölangat esiin ja huiveja neulomaan.. selkeä vihje.

Valmiina on myös yksi Puro-pantakin, odottelee nappia ja päättelyä. Eiköhän sekin tässä hoidu..

Lisäksi Porista tarttui matkaan muutakin viime viikonloppuna..koitan muistaa kuvata senkin samalla muiden kuvattavien kanssa.

Tänään tarttui Lidlistä mukaan punertavasävyistä sukkalankaa.. Langan kertymistä ei voi estää.. :)

Sny:ni ilmoitteli olemassaolostaan..kivaa. Samoin ilmoitin omalleni, että olen olemassa - kivaa luvassa joulukuulle asti. Ekaa pakettia olen jo miettinyt ja jotain on jo kasassakin.. mutta hys, hys.. Tällä kertaa koitan muistaa itsekin kuvata paketit ennen lähettämistä. Viime vuonna se unohtui joka kerta.. hajamielinen minä.

Jotta ette jäisi vallan ilman kuvaa, niin tässäpä teille suu makeaksi ja hei ensi kertaan:

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Herkullista, nam!

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Ja nyt sitten tekee mieli mustikkapiirakkaa :D Slurpsis.

Kiva tuli purosta tuo clorimetry. Päätin, etten sitä lankaa edes kokeile kun niin paljon kuullut huonoa, mutta tuossa näyttää upealta :)