torstai 22. lokakuuta 2009

Ajan ja lankojen kulutusta..

Älkää kyllästykö.. mutta taas ois jotain ajankuluksi tehtynä.. ja joo.. tietty niistä kerien lopuista..

2.luokkalainen sai myöskin päänsä lämmikkeeksi tälläisen:

Lankana tuo ihanan vihreä Mambo, jota oli liki kerällinen jäljellä, tähän sitä kului 68 g. Koristelu on hieman omalaatuinen.. yön tunteina tulevat ideat ovat joskus hieman outoja.. ainakin mulla!

Kuopukselle tein tänään ihanat pörröiset säärystimet:
Tähän projektiin käytin melko lailla loppuun Novitan Tango fanin sekä Pinkin Nalle Colorin, yhteensä 92 g lankaa. Ja nämä olivat vain ihan hetken mielijohteesta.. (ihme ideoita sitä tuleekin..) Nämä pääsevätkin myös mukaan sukkasatoon.. Kuopus oli näistä vallan mielissään.. kulki toinen säärystin jalassaan, kun toinen vielä oli puikoilla.. :D

Ja eskarilaiselle myöskin pään lämmittäjä:
Tähän upposi valkoista Mamboa sekä Novitan Kuuraa, yhteensä 56 g verran. Ja kokokin oli aivan sopiva, kun vasta valmiina sovitettiin neidin päähän, kun kotiutui koulusta.. Joskus vaan onnistuu täysin ilman ongelmia.. ja ihan kiva niin!

Huomenna jatketaan varmaan samalla linjalla.. eli neulotaan.. ellei sitten mitään muuta ilmaannu päivän ohjelmaan.. meneehän nämä päivät näinkin.. :) Palaillaan!

4 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Minulla kun pisinkin raskaus kesti vajaan 38 viikkoa, niin voin vaan kuvitella nitwn tylsää se odottelu pn lasketun mentyä. Mutaa kun kukaan ei ole sisään jäänyt jne..

Ja vallan mahdollista että olet jo tuon kirjoituksenkin jälkeen jakaantunut ;-)

sade kirjoitti...

ihana pöllöpipo!!
tsemppiä odotuksen loppumetreille. mäkin kulutin aikaani n 8kk sitten neulomalla, kaikennäköistä pientä valmistui silloin.... :DD

Marjut kirjoitti...

Hauska tuo pöllöpipo!

Helmis kirjoitti...

Hauskoja ja hyödyllisiä neuleita! Pöllöpipo on kyllä ihan paras!