maanantai 19. lokakuuta 2009

Tuhottuja jämäkeriä..

On kiva ostaa uusia keriä.. :) varsinkin jos saa tuhottua pois noita kerien jämiä.. Citymarketista nimittäin löytyi muutama sininen Novitan Bambu kerä 0,5 €:n hintaan.. samoin kuin mustaa Luxus Wave -lankaa.. pitihän niitä sitten ottaa.. kun halvalla saa.. eri asia on sitten tarviiko niitä niin.. :D

Mutta sentään jotain on tässä odotellessa (joo, eilen oli ja meni SE päivä) valmistunut.. ja juurikin niistä kerien lopuista.. Ensin valmistui pienet villaiset housut:
Langat on molemmat Novitan Ainoa ja ohjeen tynkää on Ullan villapöpistä.. Kokonaiset 105 g kului näihin. Hyvä. Ei ole tietoakaan sopivatko tulokkaalle.. jos eivät niin varmasti löytyy käyttöä tyttöjen nukkeleikeissä.

Sitten vaaleanpunaista Mamboa valkoisen kera myssyksi:
Tämä kelpasi esikoiselle, heijastin-kukan kera.. :) Kokonaiset 74 g upposi Mambon jämistä..

Kun taas tämä prinsessa-mössykkä päätyi lämmittämään kuopuksen päätä:
Mamboa myöskin.. ja tupsu on neidin vaatimuksesta.. joka tosin oli ensin suuri pettymys - neiti kun tahtoi sellaista nyörin päässä heiluvaa tupsua.. Ei oikein kohdanneet meidän käsitykset tupsusta.. Harmitus meni onneksi ohi ja tätä onkin jo jokusen kerran ehditty käyttää. 64 g jämiä tuli käytettyä. :)

Nyt olisi puikoilla Kerttu-sukat pinkistä Nalle Colorista.. tai toinen sukka onkin jo valmiina ja toinen on jo liki varsiosan verran kasvaneena.. Päätynevät kummitytön joulupakettiin..

Ja päässä pyörii niin paljon ideoita.. saa siis nähdä mitä sitten seuraavaksi.. :)

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Sattuko sulle jäämään muistiin sen Ainon pesuohjeet? Eilen just yritin niitä metsästää kun miehen paita on siitä ja mietin josko laitan koneeseen vai pitäskö tuo lutrata käsin? Novitan sivuilta ei löytyny ja vanhat lehdet on..jossain.

Mikaela kirjoitti...

Jänniä aikoja sulla!! Toivotan sulle onnea tulevaa ajatellen :)

Marjut kirjoitti...

Kivoja jämätöitä!

Annika kirjoitti...

Kivoja pipoja ja kyllähän 50 sentin kerät pitää kerätä talteen;)

Pitkää pinnaa odotteluun:)