lauantai 10. lokakuuta 2009

Yhä yhtenä kappaleena..

Minä siis.. viikon verran ois vielä siihen eräpäivään..

Jokunen ilta sitten tuhottiin SNY:n lähettämä suklaalevy.. ja tehtiin suklaakakku SNY:n lähettämän kirjan ohjeen mukaan.. Ja oli kyllä syntisen hyvää.. mansikkajäätelön kanssa.. NAM!

Jotain on kuitenkin puikoiltakin valmistunut, vaikka tuntuu päivät hupenevan ihan itsestään..ilman, että mitään näkyvää valmistuu..

Sukkasatoon tuli kuluneen viikon aikana tikuteltua sukat, itselle, Fabelista. Kärjestä aloitin, ohjeen tynkää otin Punokset puikoille-kirjasta.. Kokonaiset kaksi kerää upposi eli 97 g:n verran.. pari metriä jäi lankaa jäljelle.. eli aika hyvin tuli käytettyä. Kyllä kolmosen puikoilla oli hieman outoa tikutella, kun on tottunut isompiin.. :) Ja en todellakaan ollut innostunut tekemään sukista täysin samanlaisia.. joten molemmat kerät aloitettu vain sisältä..
Vauvalle taas vaippahousut Reggae print-langasta. Ohjeen sain kaupasta (Pikku-Papoosesta) mukaan.. ja lankaa kului 62 g.
Ja vielä Puroista myssyn tapainen, lankaa sain kulumaan 49 g verran. Kenties jotain koristeita pitää lisäillä.. tietäis vaan mitä laittais.. Eiköhän siihen sitten jotain keksitä.. tytöt kenties osaavat sanoa paremmin..

Nyt varmaan voisi viimeistellä loppuun asti yhden ufon.. tai kenties aloittaa taas jotain uutta.. :D Saa nähdä kumpaan päädyn noista vaihtoehdoista..

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille tasapuolisesti! :)

4 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Jännät ajat sulla ;) Tuntuu että neulon koko ajan mutta mitään valmista ei tule... Olen päättänyt etten saa aloittaa mitään uutta ennen kuin joku vanha työ on valmis :) Olis jonossa yhtä sun toista mitä haluaisi jo neuloa, sukat itselle, sormikkaat itselle, pipo ja lapaset pojalle, lapaset ja Caliometry tytölle jne... Töitä riittää!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että maistui :-).
t. SNY

SatuK kirjoitti...

Upeat sukat! Vaikea uskoa, että kaksi kerää Fabelia riitti!

Marjut kirjoitti...

Hienot sukat! Minulla taitaa olla samaa fabelia...