sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

685 g:n edestä lämmikettä!

Jotain valmista siis taas viimeinkin.. Paksusta langasta lämmin villapaita 2.luokkalaiselle:

Lanka on Lidlin Meribel Woolia (80 / 20  Polyakryyliä / Villaa). Ihanan pehmeää. 8:n puikoilla saa nopeasti valmista, jos vain viitsii istua neulomassa..  :D Samaisesta langasta tein tuon ison huivin, jota yritin käyttää ristiäisissä (liian kuuman sisäilman takia oli huivi pakko hylätä.. :( lämmittipä se sentään takin alla) 

Ohjetta ei taaskaan ollut, koitin soveltaa päästäni jotain sinne päin.. Tarpeeksi ainakin on pituutta, sekä hihoissa että helmassa.. Joten kiva käyttää legginssien kanssakin. Ja menee vielä ensi talvenakin.. toivon. Ja tosiaan huikeat 685 g sain kulumaan. Lankaa oisi vielä n. 1,5 kerää jäljellä.. kenties pipon verran??

Erään iloisen uutisen kuultuani, aloin tänään neuloa Kerttu-sukkia.. saapi nähdä tuleeko sopivaa, vai päätyykö omille lapsille. Aikuisen n. 38 koon jalkaan oisi tarkoitus tehdä.. Ja sitten pitäisi vielä myöskin jotain miesten sukkaa taikoa valmiiksi.. jos tästä projektista jotain tulee.. Lankana on Nalle aloeveraa oranssisävyisenä. Kyllä se kuvio vaan parhaiten yksivärisestä langasta näkyy..

Tulisi jo se kevät.. Puita palaa takoissa ja hellassa kovaan tahtiin ja lumipenkat sen kun suurenee, vaikka pienentyä pitäisi.. Elän kuitenkin toivossa..  Mukavaa viikon alkua! Heips!

1 kommentti:

sade kirjoitti...

Ihanan värinen neulepaita :)