maanantai 20. syyskuuta 2010

Valmista taas!

Saahan sitä valmiiksi, kun vaan tekee.. Elikä nyt oisi 5.pari valmiina, toivon mukaan on sitten 3.luokkalaisen jalkaan sopiva koko, apuna oli vanhat villasukat, tein sitten muutaman kerroksen enemmän ennen päättelyä. Sillä neulomaan taas ehdin vasta kun lapset ovat nukkumassa.. Ei siis paljoa sovitella kenenkään jalkoihin, että sopiiko..
Lanka on joskus Lidlistä ostettua ohutta sukkalankaa, neuloin kylläkin kaksinkertaisena. Laitoin vaan langanpäät yhteen ja aloin neuloa, sen enempiä miettimättä. Ja ihan kivat sukat tuli.. ja muuten ihan vahingossa ovat lähes samanlaiset.. Muutamalla kerroksella nuo kuviot heittävät..
Nelosen puikoilla tein ja oli ihan sopivat puikoit.. jotenkaan ei innostanut alkaa ohuilla puikoilla suihkimaan.. Lankaa sentään kului 85 g :) Ja hyvä niin.

Järjestelin eilen vaatevarasto, samalla tietty katsoin läpi lankavarannot.. Oi ja voi.. sukkalankaa on kertynyt kesänkin aikana ihan kiitettävästi.. Nyt ei kyllä saisi yhtään ostaan lisää.. ylipäätään mitään lankaa..

Seuraavaksi sitten esikoiselle villasukkaa, sitten kenties miehelle.. Ja sen jälkeen voisi ajatella jo joululahjaksi meneviä sukkia. Joten eiköhän niitä lankoja saa kulumaan.. kunhan joku ei niitä vaan osta yhtään lisää. :D

Maanantaita kaikille, aurinkoista sellaista!

2 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kivat sukat! :)

Marjut kirjoitti...

Kivat sukat tuli! Minulla on myös Lidlin lankaa joltain vuodelta, mutta pitää miettiä, tekisikö yksin- vai kaksinkertaisena.