lauantai 8. tammikuuta 2011

Serkku-pojan 1v lahjoja!

Huomenna tai siis näköjään jo tänään.. vietetään lastemme serkun 1v juhlia. Jotenkin oli taas selvää, että teen jotain itse. Onneksi on tuota lankavarastoa.. :D Varastosta oli helppo ottaa vaaleansinistä Isoveljeä, samaa jota käytin oman pikkumiehen liiviin. :) Serkkupojalle tekaisin kuitenkin kunnon villapaidan. Koko on varmaan jotain 86 cm. Ohjeen sovelsin itse. Oikein laskin silmukat ja tarvittavat lisäykset paperille.. ja kas..se ei mennytkään metsään.. 

Hämis-merkki pitää vielä aamulla silittää kiinni..heh..ja muutenkin koko pusero silittää kevyesti, että tasaantuu tuo neulepinta. Lankaa sain menemään 240 g. Ja resorit kudoin 4:n puikoilla, muutoin käytin 6:n puikkoja. Pitäisi olla sopiva saajalle, testattu on omalla murulla.. :D

Eikä tässä vielä kaikki.. Piti vielä tekaista muutama hernepussi säilytyspusseineen, kun jostain sellainenkin idea mieleen tuli. Kankaat löytyi ihan varastosta.. vaatimattomasti sellaiset 10 vuotta vanhaa.. Äitini ompeli silloin esikoiselle tuosta kankaasta pussilakanoita. :) Eli tässäpä ne herneet pusseissa:
Kas.. tekniikan nero taas unohti kääntää kuvan.. nooh.. selviäähän se idea tästäkin..päät vinoon vaan! :D

Toivottavasti ovat mieluiset lahjat.

Oma neuletakki on tietty edelleen kesken. Kerän verran olen ehtinyt sitä tehdä.. Lumityöt ja muut arkiset asiat vievät kyllä ihan kiitettävästi myöskin tunnit päivästä..! Mutta koitetaan saada edistymään.. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Makee poolo serkulle:)

Heli kirjoitti...

Sinä se jaksat. :) Poolo on hieno!

Melinda kirjoitti...

Hieno pusero! Mahtava idea toi logo siinä. =)