maanantai 3. joulukuuta 2007

Hello Kitty -pipo valmis!

Väkersin Hello Kitty -kuvaa yömyöhään.. ja aamulla tein työn loppuun. Pipon tein eilisen päivän aikana, aina kun aikaa liikeni. Tiesin jo kokemuksesta, että aikaa tuohon kirjontaan kuluu, mutta en halunnut tehdä sitä kutomisvaiheessa, koska a) työ eteni toisaalta näin nopeammin ja b) siitä ei kuitenkaan olisi tullut yhtä siistiä jälkeä. Tyytyväinen olen lopputulokseen, aivan täysin. Ruskea pääväri oli loistovalinta.. :) Katsokaa, oletteko samaa mieltä??

Malli: omasta päästä, silmukoita 108s, reunassa 2o 2n joustinta, korkeutta kaikkiaan n. 15 cm ennen kavennuksia. Kavennukset joka kerros, (9 krt 12s ryhmät: 1. ja 2. s yhteen)

Lanka: 7 veljestä ja kirjailuun sekalaisista jämäkeristä, yht. langankulutus 60 g

Puikot: pyöröpuikko sekä lopuksi sukkapuikot, molemmat 4.

Muuta: Hello Kitty-kuva Jessica Trompin sivuilta, hieman muokattuna, isommasta kuvasta pelkkä pääosa.. :)

Nyt on taas hetken hakusessa, että mistä työstä jatkan. Ystävän kahdelle tytölle ajattelin jotain pientä lämmikettä pakettiin. He kun tykkäävät villasukista yms. Kaulurit voisi olla ihan kiva ja tarpeellinen ja kenties ne villasukat.. Lankoja löytyy kyllä. Iso muovilaatikko on pullollaan(enimmäkseen Seiskaveikkaa) ns. langanloppuja. Pitäisi niitä hyödyntää.. Ovat vaan kovin harmaita ja sinistä enimmäkseen..

Hieman kaivelee edelleen, että en ole kuullut kummitytön perheeltä mitään palautetta kalenterista. Ehkä on appiukko luullut saaneensa myöhästyneen lahjan ja päättänyt herkutella kalenterilla itse.. tai jotain. :DDD

Lisäksi mies on tällä viikolla talvilomalla ja remontteeraa yläkerrasta yhden pikkunurkan vihdoin kuntoon. (en käsitä edes, että miksi se jätettiin.. ymmärtääkö miesten juttuja aina..?? ) Mutta onhan se siellä ollut odottamassa tekijäänsä jo 2003 syksystä.. :) Silloin saatiin yläkerta tehtyä tytöille. Parempi kai myöhään kuin ei silloinkaan. Toivottavasti ei kovasti tarvitse apua, että saan tehtyä omiakin juttuja.. Lisäksi tänään on klo 12 kuopuksen 2. influenssarokote. Joten lähdetään muutaman tunnin päästä liukastelemaan tonne tielle..

Palailen sitten taas uusien ideoiden kanssa taajuuksille, siihen asti MOI!

4 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

minäkin olen tekemässä likoille hello kitty pipoja, ehkä jo tällä viikolla kuviakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei kestä kiitellä ohjeesta (sots), oli kiva olla avuksi! Aivan ihana tuo tekemäsi pipo! Taidanpa värkätä jotain vastaavaa minäkin, kunhan muilta neulomuksilta ehdin. Mukavaa joulunodotusta koko perheelle.

-merja-

TiinaR kirjoitti...

Tämä on ihana! Mun pitää kanssa yrittää jossain vaiheessa tehdä samanmoinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on i-ha-na, Ravelryyn juutuin sitä kuolaamaan =) Ja ne huovutetut lapaset...Oih!