tiistai 11. syyskuuta 2007

Edistystä..

Sain sentään takakappaleen valmiiksi ja aloitin etukappaletta.. Piti sitten tehdä ruokaa ja siistiä vähän tätä ympäristöä.. Siinähän se sitten menikin ja oli taas iltapalan aika. Nyt ovat neidit nukkumassa, itsekin kyllä menisin, sen verran väsyttää. Mutta ihanaa on taas saada neuloa.

Katselin siinä päivällä samalla sitä *Inhimillistä tekijää*, Ylen kanavalta.. Aikas surullista katseltavaa tavallaan, mutta ihana nähdä, että kaikesta huolimatta ihmiset jaksoivat luottaa tulevaisuuteen. Itseäni on kovin vaikeata kuvitella noinkin avoimesti puhumassa oman puolison kuolemasta.. Tarkoitan, että miten siitä voi jaksaa selvitä ja luottaa tulevaisuuteen..?!? Toisaalta kai sitä kaikesta selviää, jos todella sitä haluaa. Ihania ihmisiä kuitenkin kaikki kolme olivat..ja viisaita ajatuksia..

Mitähän sitä keksisi tuohon neidin villapaitaan eteen *jujuksi*? Lehdessä oli fleecestä leikattu tähti, pistoilla kiinni.. Mietin, että jos huovuttaisi jotain..ja pistelisi sen yhtälailla kiinni..hmmm.. Pitänee pohtia. Tuohon harmaaseen nyt sopii melkein mikä väri vaan.. Eikö totta?


Ei kommentteja: