keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Keskeytyksiä..plääh..

Ei sitten tänään edistynyt yhtään työt. Koko päivä meni täysin muualla kuin kotona. Ensin hoidettiin äitin kanssa asiat, joissa lupasin avustaa. Iltapäivällä kävästiin sitten kaupassa..siinä se päivä sitten meni. Plääh.

Mutta arvatkaapa mitä tarttui kaupasta matkaan..? Kyllä! Lankaa. Muistui jostain mieleeni, että meidän koululainen on kutsuttu lauantaina synttäreille. Taas kerran.. Ihan perinteistä Novitaa vaan ostin, kun mielessä kävi taas jonkin kiva idea. Joten..toteuttamaan.. Mutta vasta huomenna. Ja aikaahan ei taas sitten ole. Tyypillistä, että näin käy. Joten villapaita hetkeksi jäähylle ja pikatyö väliin..(kuinka tässä taas näin kävi?).

Lisäksi pitäisi olla huomenna seuraa pitämässä miehen mummulle, kun on mummun syntymäpäivä ja muut eivät pääse päiväksi päivystämään.. siis jos joku tulee huomenna juhlistamaan.. Eli pakko ottaa työ siihen mukaan ja koittaa siinä samalla tehdä sitä, muuten ei edisty.. Niin ja mummu täyttää vaatimattomat 91 vuotta. Hoitelee kanoja vielä, kun jotain tekemistä pitää olla..vuosi sitten oli vielä kuttujakin, joiden maidosta teki juustojakin jopa.. Vaikka kaikenmoista vaivaa jo on, niin todella hyvin jakselee.. Jaksaisipa itsekin välillä!

Nyt äkkiä etsimään sitä ohjetta lahjaa varten!

Moi!!!

Ei kommentteja: