keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Nopeaa..

Posti nimittäin toi tänään tuon Pikku Punatulkusta tekemän tilaukseni. Kuoresta paljastui ihana hahtuva ja huovutusneuloja.

Saapa nähdä kenelle tytöistä teen tuosta jotain..ja aivan varmasti tilaan lisää, jos taas onnistuu hyvin..Oli sen verran nopea toimitus ja hyvin pakattu. :D Suosittelen, kun postimaksukin oli kohtuullinen.


Sain valmiiksi nuo villatakin lankajämistä tehdyt sukat..tosin ensimmäisen sukan kantapään valmistuttua totesin, että sukka ihan hölskyy pikkuihmisen jalassa. Sukista tulikin enemmän kuin sopivat neiti 4v:lle. Lankakin melkein riitti samanlaisiin raitoihin (toisen sukan jouduin tekemään pätkistä, jotta raidat kohtasivat..). Mutta tuo raitalanka tuli käytettyä vallan, harvinaista. :D Täytyy tehdä pienimmälle neidille sitten toisesta langasta..
Malli: Omasta päästä.. (40s), koko n. 28
Lanka: 7V jättiraita
Puikot: 3,5
Nyt on tekeillä Nalle-langasta monessa blogissa vilahtaneet Kerttu-sukat. Yhdet tein tosiaan jo kesällä ja annoin äidille. On niin kaunis malli ja helppo tehdä..
Tällaiset tarttuivat matkaan vielä eilen Lidlistä. Kartonkipakkauksessa oli kaikkea kivaa, jopa paperiveitsi lisäterineen. Kaksi muuta pakkausta sisältävät 2 askartelukalenteria. Toiseen malliin saa laittaa 10x15 cm kuvia / kortteja, toiseen saa sitten taiteilla kuukauden kohdalle jotain. Joululahjojen aihioita siis..eli hys hys.. :D
Vaan nyt pitää kai jatkaa siivousta ja tehdä ruoka, isommat tytöt ovat liikuntakerhossaan ja kotiutuvat isänsä kyydillä kohtapuoliin. Mieluiten tietty menisin kutomaan Kerttuani..jos saisin siis päättää.

Ei kommentteja: