torstai 27. syyskuuta 2007

Ostoksia, ostoksia..


Tässä kasa päivän ostoksia, tässä lähinnä askartelutarviketta kortteihin ja huovutukseen. Enimmät ostoksista on Porista Vitriini-askarteluliikkeestä, torin laidalta. Muutama muualta (nauha- ja nappiliikkeestä) sekä Tiimarista. Ajattelin tehdä harvoille ja valituille noita 3D-joulukortteja, ihmisille jotka osaavat arvostaa siis myös niitä. Ei niitä ihan kenelle tahansa..


Porin Lavikolta tarttui matkaan nämä. Neiti 4v tahtoi vaaleanpunaisen kimallelangan. Pastellisävyistä omistin jo ennestään, Regiaa sukkiin, ruskeasta huivia ja vihreästä huiviin. Puikkomittari tuli todella tarpeisiin, kasa puikkoja tarvitsee pikaisen koon määritykseen, jotta saan ne ojennukseen. Edellinen mitta on kadonnut..


Nyt on tuo kirjava Nalle-langasta valmistuva Kerttu-sukka saamassa kaverin eli toinen sukka on kantapää-vaiheen juuri ohittanut. Valmistunee pian. Pikaisesti punnitsin valmiin sukan ja totesin, että kerästä liikenee ilmeisesti myös toiseen sukkapariin lankaa ja jäisi jopa ylikin. Riittoisaa tuo Nalle. Sukka oli ainakin ihanan kevyt jalassa. Oiva unisukka.


Ei kommentteja: