perjantai 14. syyskuuta 2007

Periksi ei anneta..

Yritän tässä samalla saada taas talon ojennukseen, pestä pyykkiä, laittaa ruokaa..ihan vain siksi että pääsen taas jatkamaan tuota lahjakyhäelmää.. Ajattelin kokeilla, että saanko aikaiseksi pienen huovutetun laukun tuosta Natura-langasta..sain ainakin langan huopumaan kiinni itseensä kun kieppui tuossa lattialla..grrr.. Katsotaan mitä tapahtuu pesukoneessa, kunhan saan valmiiksi.

Aamupala jäi väliin, kun niin innostuin kutomaan.. :D Tätä se sitten on, kun käsityö valtaa koko elämän.. :DDD Pitää vaan nyt tosiaan ojentaa kaikki muut asiat ja palata takaisin tekemään tuota..hmm..epämääräistä harmaata kyhäelmää, joka toivottavasti päätyy laukuksi/kassiksi..ja löytyy huomenna erään 7v tytön lahjapaketista. Yritys on nyt hyvä ainakin. Palailen, jos ja kun saan kuvattavaa..tai sitten on vain parit rumat sanat sanottavana.. Hope not..

Edit: Kassi valmistui, pyöri jo kertaalleen koneessa..huopumista ei laisinkaan mainittavasti, joten uusiksi. Pelasin varman päälle ja laitoin 40'C pesuun.. joten nyt sitten heti 60'C pesuun.. Ja peukut pystyyn..jäljelle jää varmaan vaan pelkkä kukkaro. HEH!

Ei kommentteja: