torstai 13. syyskuuta 2007

Väsyttää..

Nyt on kyllä vähän hakusessa, että mitä tekisi.. Aika käy niin vähiin lauantain synttäreitä ajatellen. Ei ollut oikein toteuttamiskelpoinen tuo aikaisempi ideani, varsinkin kun en päässyt tänään langan pariin. Yksinkertaisesti aikaa ei vain jäänyt sitä varten. Harmittaa ihan.


Mutta ei kai sitä aina voi..ei edes joka kerta :D Tosin aamulla oli kova pohdinta, levittelin siis sängyn täyteen lehtiä ja samalla tuli löydettyä pari hyvää ja toteuttamiskelpoista ideaa omille tytöille.. Joten ennenkuin voi edes haaveilla nukkumisesta, pitää sänky raivata tyhjäksi.. *huokailuja..*.


Löysin äitini kaapin perältä kerän Novita Natura-villalankaa.. ajattelin, että sen voisi käyttää huovutettavaan työhön.. En tiedä onko ihan kuvitelmaa ja harhaluuloa..enkä jaksa nyt tehdä mitään koetilkkua, testasin vain langanpätkää lämpimän veden kanssa..tuntui huopuvan.. joten riittänee testailuksi. Laiskuus on iskenyt!!


Nyt vaan pitäisi päättää, että jätänkö lahjan tekemisen nyt väliin ja tyydyn vain valmiiseen kaupasta ostettuun tavaraan (olisi jo valmiina kyllä) vai viitsinkö yrittää tehdä itse jotain pientä.. Jo on sitten vaikeaa.. No, huomenna olen asian suhteen toivottavasti vähän viisaampi. Pitänee nyt ainakin raivata se sänky, että pääsee edes mies nukkumaan.. Muuten saa lehdet kyytiä, jos se ennättää ensin :D Palaillaan!!!

Ei kommentteja: