keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Sormet kankeina ja kippurassa..

Neulon nyt siis viimeisiä kerroksia ekaan hihaan, tuohon raitalangasta valmistuvaan neuletakkiin.. Vitsit mitä väkertämistä. Ajattelin saada sen valmiiksi tänään, vaikka pakolla. Huomenna sitten aloittelen toista. Pidän ihan siksi kiirettä, kun mielessä kävi että lähtisin Lempäälän Ideaparkin kauppoja kierteleen pe:na. Tuskin olen ainoa silloin..siellähän on ne hintojen tasauspäivät.. Menee melkein sitten taas sekin päivä sitten kokonaan siellä.. Ei oikein voi neuloa samalla kun itse ajaa..

Ajattelin samalla katsella lankoja, jos löytyisi.. Tietenkin, kuinkas muuten!! Hyllyt ja laatikot pursuilee kyllä lankoja, mutta jos kuitenkin jotain kivaa lisää. Joulukin on tulossa ja lahjoja tarvii tehdä.. Olisiko hyvä puolustus? Ei kun oikeastikin..pitäisi katsella lapsille talvivaatetta ja kenkää. Sama se löytyykö ne sieltä vai ei.. Saa vaan nähdä millainen reissu tulee, kun pakon sanelemana on otettava kaksi tyttöä koululta matkaan noiden kahden kotona olijan lisäksi.. Joten valjaat jokaiselle kävelevälle tytölle ois hyvät..ainakin siellä isossa lelukaupassa..

Saa nyt nähdä miltä näyttää pe:na, et viitsiikö lähteä.. Pienimmällä neidillä tuntuu vaivaavan nuo puhkeavat kulmahampaat.. Nukkui hieman levottomasti viime yön. Täksi yöksi laitoin supon, helpottanee oloa..

Palaan nyt äkkiä hihan kimppuun, jotta valmistuu. Huomiseen.

Ei kommentteja: