torstai 20. syyskuuta 2007

Hiha valmistui..

Kello livahti yöllä tän päivän puolelle, mutta urheasti päättelin sen loppuun. Vähän on nuutunut olo, mutta kai se tästä. Aloitin jo toista hihaa, mutta tosi ilkeätä, kun tökkään puikon pään aina tuohon etusormeen.. Ja se on ihan arka, johtuneeko sitten tuosta puikosta vai mistä, en tiedä. Mutta ei tunnu kivalta.

Onko muuten kellään tietoa, koska tuo Lankakori -nettikauppa saa sivunsa päivitettyä taas? Ihan uteliaisuudesta odotan sivujen jälleen aukeamista. Virolainen villa hieman kiinnostaisi, itsellä kun ei oikein ole mahdollisuutta lähteä Tallinnaan ostoksille. Appiukko tekee matkoja sinne aina joskus, mutta laita nyt se sitten asialle..just joo :D

Lisäksi ajattelin, että Kädentaito messut Tampereella voisi olla käymisen arvoinen kohde. Saa nyt sitten nähdä tuleeko mentyä. Kerran olen ollut -99 vuonna, kun mies oli silloin Seppä-koulutuksessa ja vaikka en silloin näin innostunut ollut käsitöistä, niin muistan nähneeni siellä kaikkea kivaa niidenkin osalta. Lankojahan sinne ainakin voisi kai mennä hiplailemaan..ja muita tarvikkeita.

Tuntuu, että kaikki ajatukset mitkä pyörii nyt mielessä, tietävät rutkasti rahanmenoa - ei kiva. Pitäis kai alkaa siivota varastoja tarpeettomasta tavarasta ja vaatteista ja myyntiin, että saisi ylimääräistä rahaa...ööh..lahkoihin :D No, toisaalta olisihan se ihan kivaa saada lisää tilaa kaappeihin, kun pääsisi tarpeettomasta eroon. Joulukin tulee ja lahjoja pitäs ostaa.. Onneksi sentään sain reilut 100e palautusta.. Etten sentään maksamaan joutunut mätkyjä, niin kuin joskus. Oli sen verran reilut mätkyt, että en jätä enää tekemättä muutosverokorttia.

Mutta nyt taas hihan kimppuun, kun ei sormet ole enää niin kankeat. Pitänee samalla pohtia sitä Ideaparkin matkan toteuttamista.. Mennäkö vai eikö mennä, kas siinä pulma! :D

Ei kommentteja: