maanantai 24. syyskuuta 2007

Vihdoin valmis

Malli: Novita, kevät 2007: 43
Lanka: 7 veljestä jättiraita, 484 g
Puikot: 4
Muuta: Tykkään kovasti!

Sain yöllä tuon reunuksen valmiiksi, aamulla päättelin kaikki langat. Aamupäivällä käydessäni asioilla, poikkesin lankakaupassa ja ostin tuohon tuon ison hakaneulan (tai mikä lie onkaan..). En tiedä näkyykö edes kuvasta. Joo ja samalla sorruin ostamaan lankaa lisää (heh). Laitan kuvan ostoksista myöhemmin. Ihan kyllä olen tyytyväinen. Lämmin ainakin on.
Edit: Kiitos kommenteista. Tuli päivällä mieleen kokeilla tuota huovutusneulaani ja villoja. Uhriksi otin ruskeasta Huopasesta tekemäni kännykotelon (kuvaa myöhemmin). Otin vaaleanpunaista villaa (mitenkään suunnittelematta..) ja mieleen vaan tuli tehdä sydän. No, tein sen. Ja etupuolelle tein kaksi pientä sydäntä. Tykkäsin kovasti, että onnistuivat hyvin.
Hetken päästä juttelin sitten puhelimessa äitini kanssa.. Samalla vielä toisella käden tökin neulalla työtäni..ja hups..neulan pää katkesi. Joten, fiksu kun olin, ostin vain yhden neulan..joten olen neulaton. Ja tietty neula oli sellainen *hieno*, joten katkesi varmasti siksikin tosi helpolla. Plääh, arvatkaa ketuttaako.
Hyvin alkanutta kokeilua olisi ollut kiva jatkaa. Harmittaa todella. Pahimman ketutuksen laannuttua eksyin Pikku Punatulkun sivuille ja lopuksi tilasinkin sieltä uusia neuloja ja kokeilun vuoksi hahtuvaa, vaaleanpuna-sävyistä..(kuinkas muuten: 4 tyttöä..siinä syy). Kun ei ole hajuakaan, että koska pääsee edes minnekään päin asioille.
Torstai on tällä viikolla ainoa päivä jolloin voin kuvitella piipahtavani edes jossain. Huomenna neiti 4v:llä on aika hammashoitolaan, keskiviikkona isommilla liikuntakerho..ja perjantaina eskarilaisen hammashoitola. Ajattelin jos pääsisi Poriin, Lavikolle..Ja hei, äitini tuon kaupan otti puheeksi, kuulemma haluaisi käydä siellä..joten tietty vihjailin kyydistä (äitin auto on taas tällä viikolla mun siskolla lainassa..muutenhan kulkisi sillä itse..). Katsotaan nyt miten käy. Toivottavasti hyvin.
Pitää kuvailla huomenna nuo ostokset. Samalla olisi hyvä kuva kamerassa meidän *vauvasta*, mutta siitä sitten kun saan senkin tänne asti. Nyt täytyy varmaan jatkaa tuota raitalangan jämää, kuopukselle ajattelin sukkia siitä.. Raidat ei varmaan kohtaa molemmissa samoin, langat kun ovat vähän pätkissä..mutta siitä viis..kaipa ne sekaraitaisinakin yhtä lämmittävät ovat..luulisin. :D

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

tulipas kiva! Mun piti tehdä toi jo heti kun ohje ilmestyi, mutta enpä ole ehtinyt.... :D

alisanmamma kirjoitti...

Mukavannäkönen neulehan siitä tuli :)