sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Huh sentään..

tuntuu taas, ettei aika millään riitä kaikkeen. Perjantain matka Lempäälään vei kyllä mehut. Oltiin n. 4 tuntia ostoksilla siellä Ideaparkissa. Ei voi toisaalta valittaa, saatiin se mitä haluttiin. Koululaisille saatiin talvikengät ja -haalarit. Ja jotain pientä heillekin, Tiimarista 4:n kuvan maalaussetti vesivärien kera.. Alkoivatkin heti lauantai-aamulla niitä taiteilla ja taitavasti kyllä tekivätkin. Sinellistä tarttui kaikkea tarpeellista ja pientä. Langat tuntuivat olevat kovin kalliita (siis kun vertasin mitä muualla olen katsellut), joten jätin ostamatta sitten..Seiskaveikka oli ainoa jota oli tyrkyllä hieman halvemmin, en ostanut. Alla kuva saaliista:

Novitan lehden löysin Euromarketista, samoin tuon neliraidan.. Lehti oli vain 3,50e, kaipa siitä jotain keksii joskus tehdä. Tangot tarttui matkaan Nokian Citymarketista kotiinpaluumatkalla. Loput sälät ovatkin sitten Sinellin valikoimista. Ei noita reissuja kovin usein viitsi eikä jaksa tehdä koko porukan kanssa, varsinkin ku tylsyys iskee jokaiseen aina vuorollaan ja valittavat milloin mistäkin. Nuorin neiti taisi valittaa aina vain nälän ylättäessä ja jatkoi tyytyväisenä hymyilyään, kun maha täyttyi.


Olen mä sitten saanut koottua tuota neulettani, tunnistaa nyt paremmin vaatteeksi. Langat on päättelemättä. Millään en meinannut saada omasta mielestä siistiä jälkeä saumoihin eli tuli pari kertaa purettua ja kursittua uusiksi kasaan..onneksi totesin tuon vain muutaman sentin jälkeen.. Enkä sen suurempia pätkiä purkanut. Nyt on työn alla tuo reunus. Jotain 11cm on kasassa ja 15 cm pitäisi olla valmiissa. Joten sisukkaasti ajattelin sen nyt tikutella. Jäi päivällä vähän kesken, kun menin tekeen noita pihatöitä jotka ovat roikkuneet (ajanpuutetta ja laiskuutta). Joten tällä kertaa tuo sai sitten odottaa vuoroaan. Tuntuu ettei sentit tule ikinä kasaan ja silmukoitakin on 210, joten aikamoinen rimpsu on kudottavana..Puikot on nelosen, ettei nyt ihan pientä, mutta.. Tuntuu ettei puikon loppupää häämötä ikinä. Taidan nyt mennä jatkamaan, että valmistuu.


Tässä todisteita, että tosiaankin jotain valmistuu, kunhan vain hetken vielä odotatte..(en vain osaa kertoa hetken kestoa noin ajallisesti..) :D


Ei kommentteja: