torstai 25. lokakuuta 2007

Ei pitänyt ostaa lankaa..

Hyvin kuljin Halpa-Hallissa eilen vihreiden Mambojen ohi.. Hiplailin kyllä niitä, kun mielessä on ollut jokin hihatin siitä langasta.. Maksoikin vain 4,4e.. Prismassa sorruin kolmeen beigeen Malibu-kerään, hinta vain 2e.. Kuvittelin jotain Salomonin solmimaa huivia, heh.. Onko tuo lanka ihan kamalaa työstää??
Kirjastosta lainasin taas kasan kirjoja.. mm Erika Knightin Koukussa virkkaukseen. Äkkiä vilasin illalla läpi.. Kivalta näytti. Lisäksi äidilläni oli eilen kiva yllätys: Fran Perean levy.. (Serranon perheen Marcos..) Kuulosti ihan ok levylle, muutama kappaletta soitatti mulle.
Kohta puoliin on suuntana se Ikea. Ei tule ainakaan taivaalta mitään valkoisia palloja, joten matkaan vaan.. Saa nähdä mahtuuko kaikki farmariin, vai joudunko ostamaan vielä peräkärryn. Sen tiedän, että käsitöitä riittää viikonlopulle..sisältäen lankaa, puikkoja sekä porakoneen ja ruuveja.. Onneksi ei tarvitse montaa listaa seinään laittaa..
Eilen oli auennut eka vihje mysticwatersKAL:iin.. jos on jäänyt sanomatta, osallistuin siihenkin.. Tekemisestä ei siis ole pulaa.

Ei kommentteja: