lauantai 27. lokakuuta 2007

Hyvää yötä..

Pikaisesti tulin piipahtamaan täälläkin..kellokin on jo vaikka mitä. Puolen yön aikaan tulin saunasta.. Liian kiireistä elämää tällä hetkellä. Ikean ostosreissu meni ihan ok:sti, vaikka jouduin tekemään kompromisseja ostoslistaani..kun ei ollut juuri sitä mitä halusin, oli pakko tyytyä siihen mitä oli tarjolla. Kovin usein en jaksa sinne asti ajaa.. ajoin eilen siis sellaiset 400km yhteensä.
Paluumatkalla poikettiin pikaisesti Humppilan lasitehdasta vastapäätä olevaan Säästöpörssiin..ihan lankojen perässä. JA PAH! Niin kuin pyörremyrsky olisi käynyt sillä osastolla..muutama hassu kerä jotain.. Kärryyn hyppi sitten kolme Novitan harmaata merinovilla Woolia, hintaan 1,90e. Laiha saalis siis lankojen suhteen.
Tää päivä onkin mennyt vanhaa vaatekaappia purkaessa ja uusia kehikoita kasatessa. Homma jäi kesken, kun vein isomummun sinne parturiin ja toin takaisin. Välissä olin kahden nuorimman kanssa anopilla.. Kuskaan todella mielelläni mummua, mutta turhauttavaa on ajan kuluminen silloin kun itsellä on jotain projektia. Kuten huomenna..: koululaiset haetaan kotiin. Mahtaa taas olla älämölöä..apua. Neiti 4v on punkannut nuorimmaisen huonessa lattialla, kuka nyt yksin nukkuisi.
Käsitöistä ei ole voinut haaveillakaan, ellei tuota vaatesäilytyssysteemin kasaamista saa/voi sanoa käsityöksi.. Enin työ on jo tehty. Verhot vielä huomenna eteen, homma on sitten valmis. Minttumaari ei ole edistynyt mitään. MysticwatersKal odottaa printtausta, samoin uusi paljastus on tullut SotS-projektiin. Apua. Ahdistaa ihan, kun ei työt edisty. Nyt olisi todella tarvetta lisätunneille ja lisäkäsille. Halvalla?? Kellään?? Auttakaa..?? :D
Kun tämä kiire helpottaa, alan kyllä tehdä nopeasti valmistuvia töitä (niinhän mä taas luulen..) Mutta ainoa ihana ja odotettava asia on se, että.........mun mies lähtee matkaan niille Tampereen käsityömessuille..siis ja joo...sillä on oma lehmä ojassa. Ei se nyt lankoja lähde hiplaamaan..en nyt niin pahasti ole tartuttanut sille käsityöintoa.. Mutta kiva, kun ei tarvitse väkisin raahata matkaan.
Mutta nyt petiin.. moro..Ens kerralla ihan oikeata käsityöasiaa..älkää kyllästykö tylsiin ja kuvattomiin postauksiin..ettehän..??

1 kommentti:

lentokala kirjoitti...

Eiköhän tuo ole ihan tavallista äiti-ihmiselle, että ei ehdi tekemään mitä haluaa... ainakin kovin tuttua täälläpäin ;)