lauantai 20. lokakuuta 2007

Halusin vielä tulla kiittämään..

teitä kaikkia, jotka olette blogiini eksyneet! Kiva kuitenkin huomata, että en aivan itselleni tätä blogia pidä. Yksi hyvä syyhän se minulle blogin perustamiselle oli..täältä on helpompi tulla katsomaan miten on jonkun työn toteuttanut, sillä kummasti kaikki vaan katoaa mielestä..ainakin melkein kaikki! Oli blogini jopa saanut muutaman tilaajankin lisää, kiitos vielä kaikille..! Toivottavasti ette tylsisty, kun välillä erehdyn jaarittelemaan..kuten nytkin..!
Muumi-satu on luettu ja tytöt pedissä, kivan rauhallista. Kissa ja koira syövät sovussa vielä pienen iltapalan. :D Niin ihania, kun tulevat toimeen loistavasti; nukkuvat jopa vierekkäin. Ei se aluksi ollut näin, mutta kyllä sitä näköjään eläimetkin sopeutuvat. Vaikka koiralla on ikää jo 8,5 vuotta, saa hänet kissaa jahtaamaan vain vähän yllyttämällä ja kissakin on heti mukana leikissä. Koira on ihana ~23 kiloinen sekoitus collieta ja oletettavasti saksanpaimenkoiraa. Aivan ihana pakkaus, antaa lasten pitää hyvänä ja pitää perheestään huolta olemalla aina valmiina..ainakin melkein aina..joskus jopa liiankin.
Koska tämä nyt on neuleblogi, niin sanottakoon, että myssyä on n. 9cm kasassa eli vähän sain tehtyä tuossa illan aikana. Tuli taas niin paljon kaikkea muuta, että ei sitten oikein ehtinyt eikä jaksanut tarttua puikkoihin. Jos nyt sitten hetkeksi vielä tarttuisin..mutta toisaalta voi olla, että aika menee blogimaailmassa selaillessa toisten blogeja tai lehtiä lukien..väsykin on jo.. Joten hauskaa loppu lauantai-iltaa/yötä kaikille.

Ei kommentteja: