sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Miehelle lämmikkettä..pipo/myssy valmiina..

Ei pääse mies siis palelluttamaan päätään. Sentin verran lyhyemmäksi jätin ennen kavenuksia (kuin ohjeessa), sillä vaikutti jo tarpeeksi pitkältä silloin. Eli kasassa 17cm myssyä, sitten kavennukset. Loppuun tein vielä yhden kavennuskerroksen, sillä 30s vaikutti liian suurelta määrältä viimeiselle kerrokselle. Joten tässä tuotokseni:

Malli: Myssystä sukkiin (Otava): Peruspipo miehelle, suunnittelija Lea Petäjä. Joustinneuletta 3o, 1n.

Lanka: Nalle colori, musta-harmaa, vain 44g (oletettavasti kerästä tulisi siis vielä 2 lisää..)

Puikot: pyöröpuikot 4 (loppukerroksille sukkapuikot 3,5)

Muuta: Ihanan kevyt omassakin päässä :D, mutta lämmittää.. Pitäisikö tehdä itsellekin

Kuvassa pipo on vielä höyryttämättä, siis suoraan puikoilta kameran eteen, mitenkään ennalta varoittamatta.. Ei onneksi livistänyt karkuun! :D Nyt pitäisi laittaa ruokaa pikkuiselle ja päiväunille. Itse ajattelin suunnistaa siivoamaan sitä ulkovarastoa, vaikka mua paleltaakin pelkkä ajatuskin.. Mutta tahtoisin saada varaston siivoksi. Aina ärsyttää hakea sieltä yhtään mitään, kun mitään ei löydä miehen jäljiltä. Kai sitä itsekin tulee toisinaan sorruttua moiseen tavaroiden jättämiseen minne sattuu.. tunnustan.

Mitäpä nyt seuraavaksi..jotain pientä huivityötä ajattelin, sillä luulen, että en jaksa keskittyä tuohon SotS-projektin 2. kaavioon tällä hetkellä. Pitäs olla sellainen rauhallinen hetki, ainakin mulla, muuten tulee niitä virheitä. Mutta nyt ruokailemaan ja ulos. Moro!

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

kuvio näyttää hienolta spirallilta, vai valehteleeko silmäni...

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kyllähän siihen jonkinlaiset vauhtiraidat tuli.. Sopii hyvin, kun on menevä mieskin.. ikinä ei kauaa ole paikoillaan.. :D

lentokala kirjoitti...

Tosiaan hauskoja nuo colorit, kun niistä tulee yleensä kivoja kuvioita ihan vahingossa :)