maanantai 15. lokakuuta 2007

Kiirettä piti..

aina tähän asti. Kävin tänään asioilla; ruokaostoksilla ja sen sellaista. Palautin koti-kotipaikkakunnan kirjastoon lainatut kirjat samalla reissulla, kun poikettiin *vanhuksia* moikkaamassa. Yllätys oli suuri, että kirjastossa sattui olemaan hyllyssä hyviä kirjoja, joita en ole vielä saanut käsiini aiemmin (esim. Hetaleita poropeukaloille). Oon nyt niin rätti-poikki-väsynyt, että en edes muista mitä lainasin..Joten kenties tarkemmin huomenna niistä.

Anttilasta otin lisää sitä Novitan Rose Mohairia, limenvihertävää sävyä. Saa nyt nähdä tuleeko siitä sitä mitä kuvittelen. Samalla löysin eurolla jonkun keväisen kortti-ym. askarteluun liittyvän lehden, totta kai otin. Tiimarista hain tytöille askartelutarviketta joulukortteja silmällä pitäen..kaikkea kivaa tarttui mukaan, varsinkin kun niitä puisia joulukortin koristeita sai 3 pussia eurolla (varmaankin viime vuotisia..mutta who cares..). Citymarketissa piti vain poiketa..toisin kävi. Arvaatteko jo? Tiesin, että Teddyä oli tarjouksessa liki neljään euroon.. Mutta ihanaa vaaleaa turkoosia oli vain 2e/kerä. Öhöm..otin 10 kerää. Kyllä ne käyttöön tulee, jos ei itselle, niin lapsille. Meillähän niitä riittää. :D

Huomenna on vähän kiire päivä, kun melko pian kerhon jälkeen tulee nuohooja, joten pitää tosiaan kiiruhtaa kotiin. Toivottavasti ei taas viivy koko päivää, että saa neidin nukkuun ja pääsee omiin hommiin. Ei siinä nuohooja imurin pauhatessa voi kuvitellakaan, että pikkuneiti nukkuu. Jos tulee siskoihinsa..niin pelkää sekä nuohoojaa että imuria. :) Mutta huomenna tarkemmin taas, nyt on niiiiin väsy.

2 kommenttia:

hele kirjoitti...

Olet yritelias äiti! Kiva! Mitä meinat kutoa Teddystä. 2 vuotta sitten minä kudosin pitkän huivin.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Jaa'a. Kaupassa väri sopi niin hyvin vanhimmalle tyttärelle..ja mietin isoa villapuseroa tai villatakkia. Itse kun olen kova palelemaan niin heti on kunnon lämpimät neuleet mielessä.. :) Täytyy katsoa, jos kirjaston kirjoista tai omista lehdistä löytyy kiva malli lankaan. Kiva, kun olet *eksynyt* blogiini.