maanantai 15. lokakuuta 2007

Meni hermot..

sain tekstit valmiiksi ja kaikki hyppi miten sattui kuvien kanssa. Joten äkkiä uusiksi. Piti vain kertoa, että koolattu lanka pääsi heti käyttöön ja valmistui jopa tän iltapäivän-illan aikana pipoksi ekaluokkalaiselle. Aikas kivannäköistä kuviota tuli. Toivottavasti tyttö tykkää. Koristeeksi pipoon mietin huopakukkasta. Sopisi ainakin väreihin, vaikka onkin vähän tummempi sävyltään.

Lisäksi kuvaa vihdoin niistä Kerttu-sukista. Lankana oli Sport Socks Color (Red Heart). Menekki sukkapariin 3.5 puikoilla oli hurjat 36g, joten reilusti tulee toisellekin tytölle vielä sukat. Eri asia vaan, että tykkäänkö itse enää kutoa. En oikein tykännyt, kun oli niin ohutta lankaa.

Parit kuvat niistä koolauksista taas, kun on koko joukko koossa. Värjättävänä oli enimmäkseen valkoista lankaa, mutta myös vyyhti punaista sekä beigensävyistä otin kokeeksi. Kivaa oli toistekin teen. 8 pussia ostin, 4 eri sävyä: Lemon-lime, Pink-Lemonade, Slammin Strawberry Kiwi sekä Berry Blue. Punaiset oli kyllä samansävyisiä mun silmiini, mutta ihania sävyjä siltikin.


Sukan sisälle testasin pingottimen aihiota, jonka tein vanerillekin jo.. Mies vei mennessään, joten kai se joskus sen takaisin tuo. Tai sitten ei. Mutta nyt ne kuvat tuli uusiksi ja meen vihdoin petiin. Suututtaa niin tuo tekstin hyppiminen. Minttumaarista sitten ehkä huomenna kuvia..tai joskus, kun valoa riittää.. moi nyt.

Ei kommentteja: