maanantai 22. lokakuuta 2007

Mitään ei aikaiseksi..


Tänään on ollut oikein laiskotuspäivä. En tosiaan saanut aikaiseksi mitään. Kaupassa tuli käytyä ja sellaiset pakolliset asiat hoidettua, mutta ei muuta. Sama vähän tytöillä, mihinkään eivät jaksaneet keskittyä täysin.. Johtunee päivän säästä; harmaata ja sateista, laitetaan sen piikkiin. Lueskelin vähän kirjaa, joka on täynnä kaikkia erilaisia pitsimalleja.. kenties yritin suunnitella jotain mitä en itsekään tiedä..
Nyt ajattelin kyllä aloitella jotakin, kun tytökin ovat pedissä jo. Selaan nuo netistä tulostetut ohjeet läpi, jos jokin kolahtaisi. Olisiko jollain ehdotella hyviä ohjesivuja (ilmaisia..heh), ohjeet voisi olla ihan mitä vaan. Tietty pienet työt (nopeasti valmistuvat) sekä huivit ovat tällä hetkellä erityisesti mieleen. Jos huomenna olisin sitten taas vähän pirteämpi ja aikaansaavampi. Huomenna on taas 4v:n kerho, jonne syyslomailevat siskot pääsevät. Pienimmän kanssa suuntaamme perhekahvilaan. Ekaluokkalainen kiidätetään koulukaverilleen heti kerhon jälkeen. Toivottavasti en *unohda* häntä sinne, jos olen huomennakin yhtä nuukahtanut kuin nyt!

Antoisaa maanantai-iltaa kaikille.. (maanantaiko mun laiskuuteen onkin syynä..tajusin nyt vasta..)!!!
Edit: Kaivoin ikivanhaa, äidiltä saatua, Novitan Salsaa (villa /polyakryyli 20/80) esiin. Yritin jotain pitsihuivia alkuun, mutta ei näyttänyt kivalta. Turvauduin sitten tuttuun ja turvalliseen Minttumaariin. Se sujuu ainakin! Varsinkin kun ei tarvitse ohjetta tuijotella taukoamatta.. Mutta nyt nukkumaan.

Ei kommentteja: