keskiviikko 31. lokakuuta 2007

No niin..haluatteko nähdä..?
Toivon ainakin, että haluatte.. :) Aloitetaan nyt ensin noista tumpuista. Ennen ja jälkeen pesun kuvat yläpuolella. Lisäksi pikainen lisätyö, josta sitten alempana.
Hahtuvatumput:
Ohje: Ihan omasta päästä, kaksinkertaista hahtuvaa, 32s
Hahtuva: vaaleanpunainen, Pikku Punatulkusta
Puikot: 8 sukkapuikot
Muuta: tein tämän ihan kokeeksi, tyyliin: jollekin tytöistä sopii.. hahtuva huopui ihanaksi.. tätä pitää saada lisää.. :DDD
Huovutettu kännykkäkotelo valmistui ihan hetken mielijohteesta.. tytöille ajattelin, kun molemmilla on nykyään puhelimet. Aloitin työn 22s:lla, suljettuna neuleena & 8 puikoilla, tein tarpeeksi pitkän ihan silmämääräisesti. Eteen jätin pienen aukon sekä tein taakse tuon lenkin, joka on tarkoitus tunkea siitä läpi. Ei pääse siis puhelin putoamaan sekä lenkistä saa kiinni. Vaikutteita on varmasti tullut muiden blogeista tuohon malliin.. :D Mutta mielessä pyöri koko ajan, että Nokialainen varmasti mahtuu.. aika kutistunut köntti sieltä pesukoneesta kyllä löytyi...onneksi venyi.
Sitten sain äsken tuon Minttumaarin venymään. Pitää vähän kastella sitä, kun liotin sitä kyllä hetken...mutta sitten käytiin saunassakin välillä ja hups unohdin...joten oli vähän kuivahtunut paikoin.. Kuvassa se on vielä vähän vinksin vonksin kierossa.. mutta ihan nätti se kyllä on.. Jotain 1,6m leveä, jos en väärin muista.

Muut projektit on vähän niin ja näin..esim SotS..kohta taas tulee jo seuraava vihje..edellisetkin lisäämättä työhön..häpeällistä. Ja se Mystic waters.. näkyy olevan aika kuviollinen ja mulle ainakin hermoja vaativa.. katselin sitä alkua nimittäin muutamissa blogeissa..toiset ovat ahkeroineet..

Sitten vielä lopuksi kysely.. Onko muita tulossa Tampereen messuille lauantai päivänä???? Ihan uteliaisuuttani kyselen.. :DDDD

Ei kommentteja: