torstai 1. marraskuuta 2007

Oon mietiskellyt tätä blogia tän päivän aikana..tuntuu niin tylsältä ja harmaalta koko blogi, kun ajattelen toisten blogeja.. joissa siis yleensä vierailen.. Vähän siis plääh olo.. ketuttaa.. Muutenkin, kun ei tunnu saavan taas valmiiksi mitään..
Otin vielä lisäprojektiakin perhekahvilassa.. Operaatio Joulun lapsi 2007: Joulupaketteja Moldovan ja Romanian lapsille.. Joten ajattelin yhden paketin laittaa matkaan, tytölle 2-4v. Lisää siitä on täällä. Olkoon se sitten mun hyvä työ näin joulun lähellä.. Romanialaisista on kyllä ollut kamalasti negatiivista puhetta, mutta ajattelen nyt vain sitä lasta, joka tuon paketin saa. Ei muuta. Pakettiin siis pitäisi tekaista pikaisesti jotkut sukat/tumput tms. Joten taidanpa pikaisesti siivota täällä ja ryhtyä toimiin.
Joulukorttejakin pitäisi alkaa tehdä..Postitäti kertoi tänään, että joulumerkit tulevat huomenna jo myyntiin.. iski paniikki! Joulu taitaa tulla taas turhan pian. :D
Edit: väliaikatietoja Ravelrystä:
Found you!
You signed up on October 10, 2007
You are #42041 on the list.
3564 people are ahead of you in line.
9383 people are behind you in line.
68% of the list has been invited so far
On toi jono kai hiukan edennyt..vai luulenko vaan.. :D

1 kommentti:

lentokala kirjoitti...

Sulla on aika paljon samoja ajatuksia kuin mulla näköjään ;) Mulla on nimittäin ihan sama fiilis omasta blogista. Mutta tätä on ilo lukea, älä huoli syyttä :)