perjantai 19. lokakuuta 2007

Palkkasin apulaisen..


Näkyy kuvassa. Apulaisen nimi on Pulla. Tehtäväksi sai mahdollisten hiirien kiinniottamisen. Huomaa taas, kun kylmät ilmat alkoi, tarvittiin pari hiirenloukkua avuksi. Vanha talo on täynnä kaikkia mahdollisia reittejä näköjään.. tämä on toistunut jo joka syksy. Onneksi ne jää sitten näihin muutamiin. Palkasta en apulaiseni kanssa neuvotellut edes, mutta luulen, että tyytyy siihen riemuun mikä kiinniottamisesta tulee. Kunhan ei tuo niitä mun sänkyyni näytille, kun nukun. Kesän ajan kissa nimittäin harrasti sitä, että toi saaliitaan mulle kiitokseksi ruuista. Kun mies oli ruokkinut, saaliita ei näkynyt..hmm..miehellä taisi olla hetkellisesti kilpailija!

Toivottavasti kissasta ei tule nyt kovin ylpeä, blogikuuluisuutensa ansiosta.. :D Tasapuolisuuden nimissä pitäisi varmaan esitellä koirakin.. jos hänestä sitten toisella kertaa. On niin kova hinku taas jatkaa tota Stole-projektiani, ekasta kaaviosta uupuu n. 10 kerrosta! Ja sitä miehen pipoa voisi aloitella, kun tuo eka kaavio on tehty.. Saa vähän lepuuttaa sitten silmiään.. Vaikka mielestäni aika hyvin olen suoriutunut..mitä nyt ehkä jossain kerroksella jotain häikkää kenties oli..mutta kuviot täsmää, niin en jaksa murehtia. Silmukka sinne tai tänne, vai mitä?
Edit: Pari riemun kiljahdusta ilmoille. . eka kaavio tuli tehtyä loppuun. Välihengähdys-työnä aloitin miehelle 3o 1n -joustemyssyn musta-harmaasta Nalle Colori -langasta. Sitä on kasassa kokonaiset 2cm, 16cm vielä, niin saa kaventaa. Vaan välillä pitää tehdä myös kotityöt..ettei tarvitse siivoojaa palkata..! :D

Ei kommentteja: