torstai 18. lokakuuta 2007

Secret of the Stole..

Menossa on kerros 60 seuraavaksi. Jipii..saapi nähdä kummoisen saan tuosta aikaan. Lankana siis Novitan Rose mohair. Ajattelin nyt näin jälkikäteen vasta, että millaiseksi kuviot ja ylipäätänsä koko salainen tekeleeni pingottuu. Toivottavasti ei tule sutta.. :D Tällaisessa vaiheessa siis minun kippura käppyrä:


Oli pakko todellakin aloittaa tekemään, sillä (noloa..) huomenna tulee jo 3. paljastus kaavioineen. Tiedän ja tunnen sen verran hyvin jo itseäni, että jos en nyt aloita vaan, niin ei sitä tule sitten tapahtumaankaan. Yllätyin kyllä siitä, että miten nopeasti sain alun jälkeen tekemisen luistamaan. Koitan olla hutiloimatta ja hosumatta, ettei satu virheitä.
Muistui mieleen sellainenkin, että olen miehelle luvannut uuden pipon.. Pari hyvää mallia pikaisella lehtien ja kirjojen selauksella löysin. Toiseen tulisi kenties Nalle-lankaa ja toiseen Isoveljeä. Vaaka painaa enempi Isoveli-mallin puolelle, koska paksumpi lanka = nopeampaa valmista! Enkö olekin fiksu?? :DD Mutta nyt yöpalalle ja nukkuun. Huomisen jälkeen alkaa koululaisilla viikon syysloma.. Mitenkähän sitä tottuu taas, että kaikki tytöt ovat kotona?!?

Ei kommentteja: