perjantai 12. lokakuuta 2007

Venyy, venyy..nimittäin Minttumaari, kuten kuvasta näkyy. Kokeilin uudenlaista pingotusta ja täytyy sanoa, että homma hoitui hetkessä. Idean tähän sain täältä. Koitin etsiä edes jonkinlaista siimaa eräästä halpakaupasta kamalalla kiireellä. No, pikaiset ostokset ja kassalle, olettaen, että kesätarvikkeet on kärrätty pois, kun ei ainuttakaan kalastustarviketta osunut silmään. Kassalla katse kiinnittyy kauas leluhyllyn taa, jossa kalastustarvikkeet oikein ilkkuvat, plääh.. Koska olin seuraavaksi vuorossa, en lähtenyt enää takaisin. Ajattelin, että katson kotoa kuitenkin, jos miehellä olisi. Vaan eipä hän tiennyt tarkalleen missä..(tää ei ole mitenkään uutta, ei pahalla.. :D) Joten viritin huivin jollain virkkauslangalla. Ja toimii noinkin, kunhan kukaan ei irroittele lankoja pöydän jalasta tai siirtele tuoleja, jossa päät ovat kiinni - hyvä minä!! Mutta siis oikeasti toimi tosi hyvin ainakin mulla. Takuuta en anna, mutta suosittelen..
Mulla on tohon huiviin vallattuna koko olohuoneen ruokapöytä. Kiinnitysalustana on vaahtomuovipatja, joka vapautui leikkimökistä. Koska huivista tuli taas jätti-iso, lisänä on myös parit tyynyt (ei mies mitään huomaa, että yksi tyyny uupuu häneltä, uskokaa vaan..) Kamalasti tuosta Floricasta irtosi tuota nöyhtää.. Woolista tekemästäni huivista ei lähtenyt todellakaan tolla tavalla irti mitään.
Tarttui mulle tänään lankaakin mukaan. Vapaa Valinnasta 3 kerää seiska Veikkaa, kun kerran kympillä sai. Ja ne tulevat siihen koolaukseen, valkoiseen väriin päädyin kaikkien kolmen osalta. Nyt on vähän ideoiden hautomista. Tosin ekaluokkalainen mutisee sukkiensa perään..joo, joo..päättelen langat..pian..Lupaan. Taas kerran. Miehelle pitäisi tehdä pipo. Alkoi ilmeisesti taas päätä paleltaa. Kuten lapsensakin..kaikki on aina hukassa, kun ei mitään tuo ikinä takaisin paikalleen.. ja sitten huudetaan äitiä apuun. :)
Pitää tarkistaa silmukkamäärä miehen pipoon ja alkaa töihin, kunhan tokenen Novitan uudesta lehdestä. Oli niin paljon kaikkea kivaa, että pitää ensin sulatella hieman ja lukea moneen kertaan lehti läpi. Tytötkin tykkäsivät monesta..Erityisesti kuulemma Baby Bornin vaatteet olivat kivoja ja jossain kuvassa vilahti ilmeisesti virkattu kruunu, tai kruunu kuitenki, oli sitten miten tahansa tehty. Äiti töihin vaan..tosin sanoin, että saa pukin tontuiltakin tilata, että osaavat nekin neuloa. Ekaluokkalainen on vaan sitä mieltä joulupukista, että siellä on ihminen vaan vaatteissa, mutta silti joka jouluksi tekee ison listan ja säikkyy tonttuja.. Lapset.. Taidan nyt mennä saunotteleen miehen kanssa ja käpertyä sohvalle Novitan kanssa. Kirjat ei tulleet tänään..jos lukisin kirjakaupan viestin oikein kunnolla, niin huomaisin, että viestin saatua menee pari päivää, että laatikko kolisee ..Hmph..tarvitsenko silmälasit..tiedä häntä..

Ei kommentteja: