lauantai 13. lokakuuta 2007

Tällaista tänään..
Päivän tuotoksia siis kuvissa ja vain osa. Kaksi kerää niistä ostetuista seiska Veikoista sain vyyhdiksi ja loput langat kaivoin kaapeista. Tykkäsin kyllä kovasti tästä työstä. Varsinkin kun pääsin vauhtiin. Punasävyinen vyyhti on eka työ ja nyt kun olen katsonut lankaa sen kuivuessa, niin näyttää ihan kivalta. Hyvät värit siis tuli ostettua. Vihreä-sininenkin on tosi namu-yhdistelmä. Ainoa ongelma on nyt vain saada langat ÄKKIÄ kuiviksi, että pääsisi hyödyntämään niitä. Malttamaton olen joo. Kuivuvat nyt katonrajassa pikkuneidin huoneessa, kun siellä on takka ja lämpö kivasti nousee ylös..joten sielläpä ovat, kunnes ovat kuivia.

Nyt pitäs tehdä se siivo sitten tänne taloon, joka jäi kesken tuon työn takia ja osaksi pikkuneidin päikkäreiden. Josko neiti kohta heräilisi.. :) Ja sellainen kiva juttu tiedossa illaksi, että kaikki kolme isointa lähtevät yökylään miehen vanhemmille, joten meillä on tooooosi hiljaista. Eli tosi, tosi, tosi kiva päivä ja varsinkin ilta, kun saa rauhassa suunnitella joulupukin juttuja.

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Täällä on erinäköistä? Mietin minne oikein itseni klikkasin...Mittumaari on ihana ja upea, tykkään mustista pitsihuiveista. En minäkään tiedä mihin kissanapit laitan, mutta olihan ne mun silti ostettava :)