sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Vihdoin jotain näytettävää..


Tein ekaluokkalaiselle punakirjavasta Jengasta huivin jo aiemmin tehdyn myssyn seuraksi. Mallina on taas Novitan 2006 Talvi-lehden malli nro 15, aloitusketjuun tein vain 80s ja koukkuna nro 8 koukku. Lankaa upposi 76g. Ihan kivan näköinen tuli omasta mielestä, väri ainakin vaihtuu hauskasti huivissa. On sitten aamulla yllätyksenä tytölle. Näki kyllä, että tein, mutta en kertonut mitä ja kenelle on valmistumassa. :D Pitää sitä aina pientä yllätystä järjestää.
Minttumaaria olen jokusen kerroksen valmiiksi koittanut saada, hitaasti, mutta edistyy. Lisäksi sain Ikean ostokset sijoiteltua paikoilleen. Hyllyt ja vaatesäilytyssysteemit on kasattu. Tänään vielä viritin verhovaijerin vaatteiden eteen. Huomiselle jätin suosiolla sen päärmäysnauhan silityksen verhojen alareunoihin, en jaksanut enää sitä tänään, kun mieli teki koko ajan neulomaan..
Nyt pitää etsiä lisää noita pikaisia töitä.. jotain tumppua, myssyä, sukkaa tai vastaavaa. Lahjansaajia kuitenkin riittää lähisuvussa ja ystävien parissa.. Mutta nyt hetkeksi Minttumaarin kanssa..sitten petiin. Ajattelin mennä ajoissa nukkuun ja herätä ajoissa.. Fiksua, eikö totta?? Katotaan onnistuuko.. :D

Ei kommentteja: