lauantai 10. marraskuuta 2007

Homer Simpson rules..!

Ja sitten pientä selitystä otsikolle: tein sen Homer kuvan kakkuun kuten uhkasinkin. Kamala kiire vaan oli, kun käytiin jo tänään sekoittamassa mun vanhempien talo lasten kera :D Kotiuduttiin joskus viiden aikaan.. Joten kiireksi pisti.. Tein pyöreän kakkupohjan uuteen silikonivuokaan, joita ostin viime viikolla Lidlistä. Muistaakseni maksoi jotain 4,99. Täytyy sanoa, että taitaa olla parhaiten onnistunut kakku, jonka kakkuvuuassa olen tehnyt. Täytteeksi laitoin sitä valmista omena-kanelirahkaa, omena-päärynäsose (pikkuneidin varastoista..heh) ja kermavaahtoa. Sekaan laitoin liivatetta, että pysyy hyvin täyte koossa. Hyvältä maistui täyte ainakin valmistusvaiheessa. Päälle siis Homer maalattuna marsipaanissa ja hetki sitten läiskin vielä kermat sivuille. Joten siinä se. Alla parit kuvat tästä projektista.
Mähän en mitenkään edes yrittänyt salailla tätä mieheltä, en jaksanut kaiken kiireen keskellä. Joten huomasin, että oli ihan otettu tuosta Homerista. Hyvä niin.. Ei Simpsonit sen lemppareita ole, mutta kyllä se niitä katsoo aina joskus.. Onhan ne hauskoja.. välillä vaan menee niissäkin vä-hä-sen yli nuo jutut.. Vähän niinku meni meidän tytöilläkin, kun maalasin Homeria.. aivan tajuton myökkä ja riehunta. Fiksuja nuo lapset..ymmärtävät kyllä milloin ei äiti jaksa vaivautua viereen asti kieltämään.. Onneksi ovat kuorsanneet väsyneinä jo pitkän tovin.
Käsitöitä en ole tehnyt mitään.. Kun ei ole ehtinyt oikein edes istua. Mielessäni olen kyllä ajoittain suunnitellut sitä kummitytön joulukalenteria.. On sitten parempi jalostaa ideaa, kun on tarpeeksi tullut pohdittua.. Ja seli-seli.. Jos tää sitten taas tästä, kun on isänpäivät juhlittua ja sitä rataa.. Huomenna käydään miehen isää juhlistamassa, kun on omat aamujuhlat juhlittua ja päiväruuat syöty. Loppuillan pyhitän itselleni.. :) ja käsitöille. Se on satavarma juttu, uskokaa pois.
Postauksesta tuli täysin käsityötön (kiva sana..) mutta kai tuo maalailu kävisi käsityöstä...jookos? Hyvät illat ja yöt.. sekä Ihanaa Isänpäivää kaikille! (myös vaarille sinne jonnekin.. :) voi kun oisin ehtinyt tuntea.. )

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Hei! Sinua lykästi siinä tumppuarvonnassa ! Eli laita yhteistiedot mun sähkäriin wtp miuku jippii piste fi, niin postitan tumput jouluun mennessä :)