torstai 8. marraskuuta 2007

Näpertelyä..

Taitaa olla niin, että ei siitä verkkokaupasta kuulu mitään, josta ne kalenterirenkaat löysin. Joten olkoon. Kai mä toisellakin tapaa saan nuo kiinni. Säästyypä sitten nekin rahat.. (messuille, heh).

Joulukalenteria siis näpertelen..ja idea on ihan oma..siksi tässä vähän on ongelmia toteuksen kanssa, kun samalla joutuu testaamaan.. Mutta kai sitä jotain valmistuu :D Näpertelin niitä pikkupusseja kalenteriin, joihin siis tulevat ne yllätykset. Kotityötkin piti hoitaa ja lapset petiin, joten aikaa illalla jäi kovin vähäisesti. Seli-seli.. kasassa on vasta kaksi pussia, n. 6cm leveitä. Tein niitä Cortina-villalangasta sekä norjalaisesta villalangasta ohuilla puikoilla, jotta saan tiivistä (ettei yllätys näy hyvin). Ensin ajattelin huovuttaa vielä pussin, mutta tuskin taidankaan.. Reikäkerrokseen pujotan jonkun nauhaksi ja eteen kirjon jotenkin numerot 1 - 24. Tätä tämä sitten on, kun ei ole valmista ohjetta, ja kun ei tiedä itsekään mitä oikein haluaa.
Alla on kuvaa pusseista..tuli vähän samea ja ylivalottunut kuva.. Mutta kelvannee tähän hätään. Toinen pussi on neliskanttinen ja toinen pyöreähkö. Lähden nyt kyllä nukkumaan. Huomenna pitää mennä asioille. Kauppaan ainakin.. Pitää tehdä se kakkukin.. :D viikonloppuna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Silmukkamerkkien renkaat varmaan olis sopivia. Laita googleen vaikka hakun "vuodatus silmukkamerkki" ja kysele blogin pitäjiltä mistä ovat renkaat hankkineet. Haussa voi myös käyttää muotoa silmukkamerkkejä tai silmukkamerkit.