tiistai 6. marraskuuta 2007

Lisää ideoita..

Postitäti oli jättänyt lisää luettavaa, kun perhekahvila/kerho/kauppareissulta kotiuduttiin..Eli Suuri Käsityölehti odotti.. Siis jotain kivaa tälle sateisen harmaalle päivälle. Mullahan on ennestään ihan ähky töistä, jotka haluan toteuttaa.. Toisaalta hyvä, että lehti tuli..mun salamyhkäinen työ muutti hieman muotoaan..aihe on samaan liittyvä yhäkin. Se on siinä ja siinä, saanko varastoista kaivettua nyt siihen tarvittavat langat.. Mielelläni en lähtisi nyt minnekään ostoksille..menee aikaa..ja senkin voisi käyttää kotona neulomiseen.. :D
SK:ssa oli kaikkea kivaa..huovutettua tossua, kietaisutakki tytölle, samoin toppi pörrölangasta tytölle..tossut Anu Harkin tyyliin..lapsille muutakin kivaa.. Mullahan on tosin aloitettuna yksi tossu Teddy-langasta.. voisin tehdä ensin sen loppuun, ennen kuin unohdan miten senkin toteutin.. :D Mulla on vähän sellaista vikaa.. sen takia esimerkiksi sukat ja tumput olisi ehdottomasti tehtävä samanaikaisesti pareittain valmiiksi.. Kuten jo aiemmin vähän vihjailin tästä *viasta*.
Mutta nyt on ehdoton pakko lähteä suunnittelemaan sitä kummitytön salaista juttua (joo joo..ensin teen sen toisen tossun valmiiksi, lupaan!!). Pienin neiti kun on päiväunilla..niin on rauhaa.. :D Vaikka ei se mua hereilläollessaankaan mitenkään estä käsitöiltä.. Huristelee sen taaperokärrynsä kanssa edestakaisin..ja ilmoittaa vain jos ja kun tulee nälkä..!

Ei kommentteja: