maanantai 5. marraskuuta 2007

Valmista tuli!

Illalla vielä aloitin tuon toisen sukan resoriosan valmiiksi ja aamulla jatkoin siitä. Nyt on sukat valmiina, langatkin pääteltynä! Joten tässä: Lankana samat Nalle ja Nalle Colori, kulutus yht. 41g. Silmukoita 40 ja puikot 4. Koko 2-4v, toivottavasti. Olen ihan tyytyväinen settiin..Kivannäköistä jälkeä tuon harmaan sekaan sotketulla Colorilla saa aikaan.. Kiitos Teija kehuista..unohtui kiittää sähkäripostissa.. :)
Mulla on mielessäni kehitteillä erittäin hyvä idea, mutta tarkka toteutus on vielä vähän auki.. Nimittäin kun mulla ei ole sen väristä lankaa, jota tarvitsisin työhön.. Hmmm.. Pitää vähän miettiä. Olisin tehnyt sen kummitytöllemme (eskarilainen..) sekä jos intoa riittää niin samanlaisen omille tytöille. Senväristä kangasta kyllä löytyisi, mutta neulottuna se olisi kivampi toteuttaa.. Eikö olekin ärsyttävää..se, että olen niin salamyhkäinen.. :D
Sormissa on sellainen kutina, että seuraava työ pitäisi jo aloittaa.. tietäisi vaan mitä! Sellainen neuleähky.. oon lukenut liikaa noita lehtiä ja kirjoja taas iltaisin sängyssä.. Tuon salamyhkäisen työn aloittaisin..jos olisi se lanka.. Niin onhan se SotS kesken..yhäkin. Niin ja juuri muistin, että Minttumaari on kuvaamatta.. pihalle en jaksaisi sitä viedä..ja kamerankin jouduin laittamaan lataukseen..kauan se kestikin, että virta loppui..
Mies toi taas uuden työn verstaalta.. Kuvaan kun ja jos muistan.. On se vaan taitava.. siinä ohella myös pistelemään sormiin.. yyh.. Kuten myös itsekin.. nimittäin ruuvimeisselin kärjellä suoraan etusormeen.. Onneksi ei haitannut neulontaa..palanen lähti nimittäin, joten on vähän arka tuo sormi.. sattuuhan sitä.
Taidanpa nyt mietiskellä mitä teen.. (ruuan ja siivouksen lisäksi..). Palailen sitten asiaan, kun keksin jotain!

Ei kommentteja: