torstai 1. marraskuuta 2007

Maailman ihanin mies.. :)

Huomasin, että uusin Moda oli ehtinyt ilmestyä.. Mies käväsi kaupassa ja pyysin josko toisi tullessan uuden Modan, jos löytyy.. monesti varmisti lehden ulkonäön.. :) Nooh..toi lehden tullessaan. Oli kuulemma ABC:n naiset käskeneet tunnustaa..salaisen paheen..raukka oli yrittänyt sanoa ettei lehti hänelle tule.. :DDDD Ihan paras mies.. eipä tarvi mun huomenna lähteä ton lehden perässä ajelemaan suotta.


Mies itse vietti useamman tovin sorvinsa ääressä töiden jälkeen. Mielihyvin annan mennä..kun itsekin tietää miten joskus ihan sormia polttelee, kun tahtoisi neulomaan.. mitäpä se täälläkään kotona vaan kyhjöttäisi.. :D Tänään sain ekan tuliaisen, sorvityöpajalta.. Eikö olekin söpönen..??


Aloitin vasta puoli kymmenen jälkeen noita tumppuja siihen joulupakettiini. Otin sitten harmaata Nallea sekä Nalle Coloria laatikoistani. Aloin vaan tehdä. Saapi nähdä millainen on lopputulos..Alku on tälläinen, teen kahta tumppua liki samaan aikaan.. :
Hetken ajattelin vielä neuloskella ja sitten petiin. Pitää vaan muista ajastaa kuivausrumpu sekä nakata puhelin lataukseen.. Puhelin huuteli jo moneen kertaan akun tyhjyyttä..sitten suuttui ja sammui vallan.. Ei muuten mitään, mutta pitää herätä aamulla, kun tytöt menevät sinne kouluun..sitten koittaakin taas viikonloppu. Kiva, kiva.. Moikka!

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiva kun molemmilla kädentaitoihin liippaava harrastus!!!!

Helmis kirjoitti...

Mukavan näköiset lapaset tulossa! Mäkin tykkään tehdä sukkia ja lapasia samanaikaisesti (ainakin osittain) niin ei tarvitse sitten niin paljon muistella ja laskeskella kerroksia tai kavennuksia tms.