keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Renkaita löytyi.. jipii..

Edit: On tää päivä varmaan yksi parhaista..Kutsu Ravelryyn kolahti hetki sitten meililaatikkoon. Joten minut löytää sieltä nimellä AitiNeuloo. Koitan tutustua siihenkin ajan kanssa. Kannattaisikohan käydä ostamassa arpa tänään, jos vaikka voittaisi..??
On se vaan jännää, kun etsii jotain jo valmiiksi pettyneenä..siis niin, että on jo tavallaan alistunut kohtaloonsa ettei löydä etsimäänsä.. ja tadaa.. eksyin verkkokauppaan, kirjoitin hakukohtaan rengas.. ja ihme tapahtui. Löytyi oikein kalenterikäyttöön tarkoitettuja muovirenkata.. 10 senttiä kappale. Liian hyvää ollakseen totta. Varmaan sitten tulee viestissä, että pahoittelemme, renkaat ovat loppuneet tai vastaavaa..tää olisi ihan mun tuuria. Mutta odotellaan nyt mitä tulee maksutiedot-viestissä.. :)
Mä olen nyt vähän tainnut jo paljastaa salaista työtäni. Joo, siis joulukalenteriin se liittyy. Se, että millainen niistä (joo, tilasin renkaatkin jo kolmeen kalenteriin..heh..) tulee on vielä itelläkin vähän hakusessa. Pitäs vaan pitää kiirettä. Kun on kaikkea muutakin ohjelmassa ja neulottavana. Omalle isällekin pitäisi keksiä jotain sunnuntaille. Kaiken lisäksi isällä on synttärit vielä marraskuun lopulla..
Isänpäivästä puheenollen..mulla on ollut mielessä tehdä kakku miehelle..johon maalaan niillä pastaväreillä Homer Simpsonin.. mahtaakohan olla ihan hullu idea.. Jos tämä nyt vähän kertoisi siitä kuinka sekaisin mun pieni pääni on kaikista ideoista?!?
Toista tossua aloitin hieman, mutta sekin jäi sitten.. Pitkin päivää etsin eilen miehelle sorvausalan kirjoja.. Ja näkyy olevan painokset loppuneet. No ihan toisen tekijän kirja löytyi AdLibriksen valikoimista, joten antoi luvan tilata sen. Pitihän sitten tietty samaan tilaukseen tunkea pari omaa kirjaa. Pohdittuani ensin mah-dot-to-man kauan mitä haluan. Tilauskoriin päätyi sitten Sanna Vatasen Hyvän olon neuleet ja Kristi Porterin Knitting patterns for dummies. Niitä kuuluisia huivikirjoja himoitsin, mutta ajattelin nyt vaihteeksi valita jotain muuta.. Kaikkea kun ei voi kerralla saada. Ja onhan ne Tampereen messutkin.. Ei viitsisi kaikkea tuhlata jo ennen messuja..
Nyt riennän kuopuksen ruokintaan.. On vihdoin heräillyt. Moro!

Ei kommentteja: