torstai 8. marraskuuta 2007

Nauraa saa.. tossuja..

Pitkällisen tuoteviimeistelyn tuloksena valmiina on virkatut tossut. Pitkälliseksi projektia voi sanoa siksi, että tuotteen valmistajalla oli ongelmia tossujen viimeistelyssä. Selattuaan lehtiä virikkeiden saamiseksi, eksyi hän haaveilemaan uusista töistä..tuntui, että esimerkiksi Moda-lehden aiemmat numerot oli luettu erittäin huolimattomasti.. Mutta siis viimeistelyn valmistuttua, valmistuivat myös tossut, kas tässä:

Malli: Kauneimmat Joulun Käsityöt 2/2007, virkatut tossut (nro 45), viimeistely perusmalliin on ihan omasta päästä (ja sen huomaa..), kooksi muotoutui jotain 39/40 (oman jalalle siis tehty)

Lanka: beige Novitan Teddy melkein 100g, pätkä lankaa jäi.. sekä Reunuksessa Brazil-pörrölankaa kera Novitan Tangon & Tango Fania ja vielä Hjertegarnia limenvihertävää Palermoa kukkaa muistuttavassa koristuksessa..

Koukku: nro 8

Muuta: nihkeän alun jälkeen homma alkoi sujua..hieman takkuista lankaa purettavaksi.. :D Miten voi näinkin yksinkertaisen homman kanssa olla alkuun ongelmia??!

Tossut tulevat siis itselle (eihän tuonnäköisiä nyt kenellekään kehtaa..). Teddy on ollut ihan kiva tossulankana (äitini teki tossuja viime jouluksi samalla ohjeella; paljon olen niitä pitänyt ja pessyt, yhä ovat hengissä ja käyttökelpoiset).

Surullisia nämä eiliset tapahtumat..Lämpöisiä ajatuksia niille kaikille, jotka joutuivat tapahtuman kokemaan.. Ei oikein riitä oma ymmärrys moiseen asian sulattamiseen. :(

Mä en ole kuullut mitään sieltä verkkokaupasta, josta eilen tilasin ne renkaat.. Kummallista.. Jos ei tänään mitään maksutietoja tule, niin todella outoa. Pitää sitten varmaan käydä kyselemässä naapurikaupungista Lankaliikkeestä..niillä voisi olla niitä kalenterirenkaita..tai sitten ei. Alkaa koko juttu jo tökkiä, kun menee liian mutkikkaaksi.

Salaista työtäni yritän tässä seuraavaksi kaiken muun ohella toteutella.. Katotaan nyt.. mitä muuta taas keksin. Kaiken lisäksi..hyvä ystäväni pyysi tupareihinsa juuri silloin messuille menopäivänä.. Arvatkaa harmittaako...? Tiedän etten jaksa lähteä enää kotiin päästyäni ajamaan 100km ihan toiseen suuntaan.. Pitikin sattua. Harmittaa.. Mutta nyt menen, pienin kiskoo jo hihasta..

1 kommentti:

Muori mennikäinen kirjoitti...

Iki-ihanat tossut! Minulle ainakin kelpaisi, oikeesti. Minun tossut on vielä kerällä *virn*