perjantai 2. marraskuuta 2007

Toinen sukka valmis..ja mä myös..


Tuollainen sukka sitten syntyi, kun vaan taas neuloin.. Toinen pitää vielä huomenna tikutella..mahdanko muistaa taas kerrosmääriä, vai pitääkö alkaa laskea..höh.. Siksi yritinkin eilen tehdä kahta tumppua samaan aikaan, jotta näin ei pääsisi käymään. Ihan tarpeeksi värikäs setti noista tulee, vaikka hillitysti käytin Nalle Coloria..
Ihan kuin ei olisi tarpeeksi suunnitelmia jo tiedossa..niin mielessä kävi tekaista miehelle jonkinlainen kauluri. Sillä kun on joulupukin jäljiltä useamman vuoden kerrastoista paidat liki pitämättä, koska on pooloihmisiä.. Eikä nyt täksi jouluksi voinut ilmoittaa joulupukille, että mieluummin vaikka sitten kahdet kalsarit, kuin kerrasto.. Niin, tosiaan mielessäni kehittelin jotain kauluria, jotta nuo paidatkin tulisi käyttöön.
Ulkonakin oli jo alkuillasta liki pakkasta ja tunti sitten näytti joko liki asteen miinuksella..hrrr... mä en tykkää, kun talvella on kylmä. Kankeana vaatteista pitää tunkea itsensä ja lapset autoon, auto on aina täynnä lunta lasten jaloista..lunta tulee taloon sisällekin asti, vaikka olisi mitkä harjat yms systeemit rapulla..plääh.. Mutta muuten talvella on ihanaa..varsinkin kun pääsee sisälle takkatulen ääreen lämmitteleen, :DDDDDD
Pitää kai käydä laittamassa vielä yläkerrasta pellit kiinni tyttöjen takasta.. ja mennä petiin.. Onneksi aamulla saa nukkua..oletan.. Öitä!

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Nyt onkin paljon asiaa...Kiitos puolukkalapaskommentista :) Mullakin on jotain Nallecolorijämiä ja taidan tuhota ne samoin kuin sinä, tuo näyttää aika penteleen hyvältä harmaan kanssa. Mulla on tuo Minttumaari puikoilla ja en tajua ohjeen kohtaa "Keskisilmukasta sivulle päin laskien ehjiä ruutuja tulee kuitenkin olla parillinen määrä ennen kaavioon 3 siirtymistä", siis niitä salmiakkejako? Montako sulla on pitkällä sivulla niitä per puoli? Jeps, törmätään messuilla, en minä viimeksikään ketään tunnistanut mutta nyt yritän pitää silmät auki :)