maanantai 10. joulukuuta 2007

Ei tullut tonttuja..tuli omenoita..


Ei hassumpi lopputulos, vaikka itse sanonkin. Ei tullut tosiaan tonttuja.. Kai noista nyt selvän saa, että omenoita esittävät. Parantelen sitten vielä jossain välissä paremmassa valossa neulan kera noita omppuja, jos siltä tuntuu. Pääasia, että nyt sain edes jotenkin valmiiksi. Huovutusneulan kanssa on kivaa..valmista tulee todella nopeasti. Enkä edes pistellyt sormeen kertaakaan.. vaikka huono valo ja hitaat refleksit olisivat saattaneet aiheuttaa sormien mukaan huovuttamisen.. Vähän veto poissa.
Vielä pitäisi jaksaa tehdä Oriflame -tuotteiden tilaukset sekä käydä suihkussa.. Pitänee skarpata, että ihmiset saavat sitä mitä ovat tilanneet.. numeroiden kanssa kun ei kannattaisi väsyneenä pelailla.. Vielä vaan uupuu jotain pientä kivaa lahjaa.. Pitää miettiä suihkun jälkeen.. Minttumaariakin voisi tehdä..ja kaksi piti alunperin vielä aloittaa lahjoiksi.. Huh huh..Melkein kaksi viikkoa aikaa.. Onnistuuko..??? Kattellaan.. :) Öitä.

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Roope ei oikein diggaa pikkuveikasta, mutta pikkuveikka fanittaa Roopea :) Hienoja omenoita, kyllä tunnistaa! Ja musta noi kortit on hienoja, varsinkin ne pienet kuuset on kivoja, onko se leimasinkuva? Hello Kitty -pipo on aivan älyttömän ihana! Niin mistä kuvasta otit pelkän pään?Olen käyny siellä mutta en kyllä osaa sanoa että mikä niistä... Mää haluan tollasen kanssa! Postitan sun paketin ensi maanantaina, säädän sen kanssa viikonlopun.

lentokala kirjoitti...

Kivoja omppuja, varsinkin ne värikkäät on ihania! :)

Onpa "kiva" kuulla, että muillakin on joululahjakiireitä ;) Veikkaan, että joulu tulee liian nopeasti ainakin tänne.