tiistai 11. joulukuuta 2007

Tunnelmallista iltaa..


Aika harvinainen näky meillä. No, joo, tytöt nukkuvat.. Muutoin ei voisi kuvitellakaan, kun en jaksaisi vahtia koko aikaa. Sain nämä tänään kotiin tuotuina. Mielestäni on aivan ihanat. Ovat siis ostoksia PartyLite -kutsuilta. Settiin kuului nuo 3 vihertävää kynttiläastiaa sekä 12 kynttilää. Tuoksun tarkkaa nimeä en muista. Mutta ihanan raikas ja vihertävää, taisi olla joku metsään liittyvä tai jotain sinne päin. Ei mitenkään häiritsevän voimakas tuoksu, sellaisiakin oli tarjolla.. Siis ihan kelpo ostos.
Kiitos kaikille Hello Kitty-pipoa kehuneille. Sain pipon tilaajalta tänään kehuja, oikein mieltä lämmitti, kun oli ollut mieluinen.. Eräs ekaluokkalaisen luokkakaverin äiti siis tilasi pipon miniälleen. Mitenkä onnistunut värivalintakin mulla oli; miniän talvitakki on ruskea.. Hyvä minä! Jouduin pakosta ottamaan vastaan reilun maksun työstä, yritin kieltäytyä, mutta.. Ei kuulemma kehtaa pyytää enää mitään, jos en suostu vastaanottamaan.. Se on tosiaan vähän aina vaikeaa hinnoitella työtään.
Mutta nyt sain tänään taas uuden pipo tilauksen samalla Hello Kitty aiheella. Tämä pipo olisi menossa samalle tytölle, jota lahjoimme Hello Kitty hahtuvalapasilla. Mietinkin, että tulisiko piposta aivan hassu, jos käyttäisin seiskaveikan vaaleanpunakirjavaa lankaa.. Muistaakseni on jotain raitalankaa sekä Coloria..Pitää tarkistaa.. Että lepäämään tässä ei paljoa ehtisi. Hyvä niin.. Joskus se pieni kiire on ihan hyvästä.
Joulukortitkin pudotan huomenna postin vietäväksi. Jihuu..sekin sujui huomaamatta. Tänään ostin ne merkit ja tarkistin parit puuttuvat osoitteet. Vaikka ensin kyllä tuntui tulevan tuskan hiki, kun tajusin että 14.12 lähestyy ja vain muutama kortti oli valmiina.
Virittelen lankoja huomiseksi valmiiksi ja kaivelen puikkoja, että saan loput lahjat ja tuon tilauspipon valmiiksi. Löysin taas ihan kivan Kitty kuvan, jossa on kruunu rusetin sijasta.. Tahtoo tehdä sellaisen..ööh..itselle :DDDD Öitä!

Ei kommentteja: