keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Ihana yllätys odotti kotona


Nämä värjöttelivät postilaatikossa, kun kuuden jälkeen kotiuduin. Pelastin sitten äkkiä ressukat sisälle lämpimään..hrrr. Tosin olivat kyllä pakattuna.. :D mutta silti tupla-hrrrr. Olivat lähteneet matkaan Teijalta sekä tietty kissoilta. Joten extra lämpimät kiitokset Teijalle ja kissoille. Tumput oli kuin tehty mulle..(siis olihan ne tehty mulle, joo..) Mutta suotta nyt isoiksi luulit.. Aivan sopivat. Tack så mycket vielä. :D Onneksi eivät olleet kääritty pakettiin asti. Sitten olisi ollut tuskallista tuijottaa pakettia aattoon asti.. Mä yhden joulukäärön jo olen ehtinyt avata, kun en kestänyt jännitystä. Joo, hyvä esimerkki lapsille.
Suklaan nyt kaikki tunnistaa.. (on muuten koskematon koko levy tuossa kuvassa..) Tän hetkisestä tilanteesta en sitten kommentoi.. :D Korttikin oli vallan ihana. Lisäksi helmistä mä saan väkerrellä ihanaiset enkelit. Väkerrän heti tässä joulun aikana, heti kun kipu oikean peukalon päässä helpottaa. Löin sen tänään kaapelikelan kanssa temppuilessa niin, että aukesi ilkeästi kynnen alta..ja on kipeä.. Onneksi ei haitannut kovasti tän päivän aikana..mutta silti.
Mun pitäisi huomenna kaivaa ne ystäväni mukaan aiotut lahjat. Hänhän tulee perjantaina ja lahjat ovat yhäkin ilman kääreitä ja kaiken lisäksi missä sattuu. Huomenna illalla on koululaisten juhla, huh.. Sen kun vielä jaksaa! Nyt pitää varmaan nauttia iltapala ja mennä kerrankin todella ajoissa nukkumaan. Jos meillä edes pystyy nukkumaan.. pesuhuoneessa haisevat lakatut ovenkarmi sekä itse ovi. Miehillehän ei tule mieleenkään tuulettaa.. Perjantai-illalla meillä varmaankin asennetaan uutta väliovea eteisen suunnalle.. Mielenkiintoista.. Moi.

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

No hyvä jos ne sopi, tein oman käden mukaan, ja mulla on aika pitkä käsi...On aina vaan ihmeellistä nähdä omaa kamaa toisen blogissa :) Hyvää joulua Eva!!!!