keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Juhlat juhlittu..huomenna juhlitaan lisää..

Ihan nääntynyt olo. Eilen oli kerholaisen joulujuhla. Kun juhla alkoi klo 19, arvaatte varmaan, että pienimmät lapset alkavat olla to-del-la levottomia, kun lähenee kahdeksaa..Huh sentään, enkä puhu omista lapsista, vaan ihan yleisesti. Koskahan nämä juhlien järjestäjät huomaavat, että kannattaisi mieluummin puhua lyhyesti.. Ei pahalla. Lasten juhlahan se on.
Aloittelin eilen taas kerran uutta työtä töiden lomassa. Olen niiiiiin pitkään halunnut tehdä Knittyn Brancing out -huivia.Valmistuu siis vaaleanvihertävästä Kittenistä. Ihmeen nopeasti pääsin kärryille kuvioista. Mutta koska sitäkin tuli tehtyä pätkittäin, niin yritin aina tehdä sen 10 kerroksen kaavion aina loppuun, ettei tarvisi pähkäillä mistä jatkaa.. On sitä nyt vähän tehtynä.
Reilun parin tunnin päästä haen tytöt koulusta ja menen alustaville ruokaostoksille. Mitähän siitäkin tulee? Toivottavasti edes jotain. Vihdoin eilen sain paikallisen kampaajan *kiinni*. Halusin tavata kasvokkain, että osaan keskustella mitä haluan. Puhelimella saa sitten jatkossa tilattua ajat, jos osoittautuu lupaavaksi. Nuoremmat kampaajat ovat yleensä täynnä ideoita.. niin kuulemma tämäkin. :) Perjantai aamulla klo 9 pörröpääni kokee muutoksen. Odotan innolla!
Ursulalle ajattelin lupailla, että kyllä mä jouluna otan rennosti.. Aivan varmasti.. Eikä tässä montaa päivää enää ole. Mutta nyt pitää laittaa paikat kuntoon, että pääsee lähtemään sinne asioille ja toivottavasti myös takaisin joskus.. :) Kattellaan.

1 kommentti:

Ursula kirjoitti...

Hyvä, hyvä ;D